BARCELONA DESIGN WEEK 2015

Aquest any els visitants de la Barcelona Design Week 2015 van poder gaudir d'una selecció d'aixetes i accessoris de Tres Grifería. El conegut despatx d'arquitectura i interiorisme YLAB Arquitectos Barcelona van seleccionar diferents peces de les col·leccions d'aquesta marca com el complement perfecte pels seus ambients.

Descobreix

Catàlegs nous 2015

Després d'una elaboració molt acurada i d'acord amb la demanda dels nostres clients, TRES presenta els seus nous catàlegs amb una àmplia selecció de productes per a l'equipament de la llar, que suposen una actualització i ampliació de l'oferta existent de TRES en el mercat de la aixetes.

Descobreix

Els nostres productes als mitjans de comunicació

TRES està buscant constantment noves maneres per arribar millor als consumidors i és per això que hem llençat una nova campanya de comunicació. A dia d'avui, els nostres productes es publiciten de forma exitosa a revistes del sector tant nacional com internacional. I a partir d'ara també ens podrà trobar als mitjans de comunicació generalistes.

Descobreix

Slim-Tres

Amb formes inspirades en el futur, línies rectes i primes que subratllen la seva longitud, que emfatitzen el seu estil propi i amb un acabat cromat que realça la seva puresa. Una aixeta amb personalitat.

Loft-Tres

Les persones amb un alt gust estètic, que desitgen una aixeta actual amb una excel·lent qualitat, segur que sabran apreciar aquesta singular col·lecció. Un autèntic luxe sensorial que converteix el bany en l’oasis de confort que buscaves.

Max-Tres

La cura estètica juntament amb tota la tecnologia desenvolupada per la seva creació classifiquen aquesta sèrie entre les més elegants, funcionals i rotundament perfectes, que aporten al teu bany modernitat, senzillesa i qualitat.

Cuadro-Tres

Aquesta sèrie destaca tant per la seva funcionalitat com per la seva naturalesa i bellesa conceptual. Les seves línies rectes i pures amb un punt desenfadat i alternatiu aporten una nota decorativa a l’ambient.

Loft Colors

La sèrie LOFT colors ofereix una àmplia gamma de colors en les diferents peces pel bany i la cuina, la qual cosa proposa grans possibilitats de disseny per interioristes i decoradors.

Cuadro Exclusive

Una col·lecció per a gent com tu que busca quelcom diferent, però sense renunciar a l’elegància ni al confort. Artesania pura i disseny en la seva màxima expressió per vestir els espais més avantguardistes i aportar un toc de distinció al bany.

Griferia Termostàtica

Tota la tecnologia més avançada al servei del seu confort. El cartutx termostàtic de ràpida reacció, el seu sistema per evitar cremades i la seva funcionalitat satisfan totes les necessitats per la dutxa.

Griferia Termostàtica empotrada

Tots els avantatges d’una aixeta termostàtica maximitzant l’espai i creant una estètica natural i funcional. Un producte tecnològicament avançat de fàcil muntatge, mínima profunditat d’instal·lació i inexistents punts de corrosió.

Griferia Termostàtica amb barra

El bany més complet i perfecte. La qualitat d’una termostàtica que proporciona el confort necessari per aprofitar al màxim el plaer de l’aigua. Amb dissenys que abasten tots els estils de bany.

Kit termostàtics

Els termostats són el component estrella de les aixetes. Confort, seguretat i economia estan completament integrats als nostres kits.

Conjunts Termostàtics

Si la qualitat i la tecnologia són característiques intrínseques de TRES, la innovadora gamma de termostàtiques empotrades combina la serenitat de l’aigua que cau pels seus ruixadors i dutxes amb les últimes tendències pel bany actual.

Ruixadors

Ruixadors amb les formes, mides i acabats que desitgem. De sostre, de paret, amb cromoteràpia, efecte massatge, tipus cascada, cortina de pluja,… tot això destinat a relaxar. A TRES aconseguim que es converteixi per sí mateix en un element decoratiu, amb un disseny exclusiu i la millor qualitat.

Kits i barres

Completar el seu bany amb una barra lliscant permet dutxar-se sense necessitat de tenir la dutxa a la mà. Gran varietat de models, funcionals i estètics, incorporant presa d’aigua per fer-ho tot més fàcil.

Dutxes

Li proporcionem múltiples solucions, des de la més sofisticada, fins a una simple dutxa de mà per a qui busqui el més bàsic, passant per dutxes multifunció creades amb materials per combatre la calç i estalviar aigua sense perdre la satisfacció de la comoditat.

Flexos

Flexos de diverses mides i diversos acabats per combinar perfectament amb el teu bany: des de la practicitat dels flexos satín fins l’aire retro dels flexos de llautó o coure, passant pels flexos de doble engrapat cromats i els extensibles.

Suports

Els elements que el teu bany necessita, amb infinitat de dissenys i diferents acabats. Orientables, fixos, amb presa de paret,…

Cuina monocomandament

Son les aixetes més instal·lades per la seva comoditat. Incorporen una única palanca o volant per poder controlar totes les funcions. Un simple moviment del comandament és suficient per ajustar la temperatura y el cabal.

Cuina extraïble

Afegeixi funcionalitat i un gran radi d’acció a la cuina amb una aixeta de dutxa extraïble. Segons el model, el raig de la dutxa pot canviar-se fàcilment amb un polsador, adaptant-lo sempre a la feina requerida.

Tractament d'aigua

Aigua filtrada lliure de clor, en una sola aixeta de cuina. La solució més eficaç per tenir aigua de qualitat sense haver de comprar i transportar ampolles d’aigua.

Cuina abatible

Aquests models incorporen una canella amb la capacitat de rotar i tombar-se. Ideals quan l’aixeta hagi de ser instal·lada prop d’una finestra.

Cuina electrònica

Les aixetes electròniques s’usen allà on s’aprecia el caràcter pràctic, la senzillesa del manteniment, respectant i fins i tot exaltant les formes modernes i funcionals de l’aixeta.

Catàlegs

Mitjantçant les nostres tarifes, catàlegs fotogràfics i fulletons explicatius coneixerà les novetats de la marca i li donaran tota la informació sobre els nostres productes. Per visualitzar i descarregar en PDF.

Vídeos

Els vídeos que TRES els presenta són una eina útil per conèixer les últimes novetats, visualitzar la instal·lació de les aixetes i comprendre els avantatges dels nostres sistemes patentats.