Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant la personalització del teu accés a la nostra pàgina i l'anàlisi anònim dels teus hàbits de navegació.

Si continues navegant, considerem que accepta el seu ús.

Podeu obtenir més informació prement AQUI

COMPLEMENTS DE DUTXA

Ruixadors

Els ruixadors Tres estan fabricat amb acer inoxidable o llautó i gràcies a la perfecta distribució dels seus raigs, l’aigua embolcallarà tot el cos amb múltiples sortides d’aigua en forma de suaus cortines de pluja, delicades microgotes o infinites cascades.

Barra lliscant

Les barres i kits de dutxa donen versatilitat a l’oferir elements nous per ampliar les prestacions de la teva aixeteria. Hi ha una àmplia varietat de dissenys per adaptar-los en qualsevol espai.

Dutxes de ma

Amb mides i formes diverses, les dutxes de mà han sigut dissenyades per a que el seu ús s’adapti perfectament a les teves necessitats, proporcionant experiències de confort i benestar a la dutxa diària, a més, amb un baix consum d’aigua.

Jets

Els jets d’hidromassatge són estèticament atractius i còmodes de netejar. Les enèrgiques gotes fan massatges a les vèrtebres cervicals, dorsals i lumbars per alleugerir la columna vertebral de tensions i contractures.

Braços de dutxa

Tant per collar a la paret com al sostre, els braços de dutxa s’adapten a qualsevol ruixador Tres i estan disponibles en diferents acabats, longituds i formes per combinar-lo amb el ruixador que més encaixi.

Suports

Els suports de paret per penjar la dutxa de mà són imprescindibles per un bany més ordenat. De diferents materials, acabats i models, existeixen també amb presa d’aigua incorporada.

Flexes

Els flexos ajuden a tenir més mobilitat a la dutxa. Els setinats són higiènics i fàcils de netejar. Amb doble engrapat, són molt resistents i de qualitat. Els d’acer inoxidable són extensibles. Disponibles en tots els acabats de Tres i amb distintes longituds.

Colze adaptador

Per connectar la dutxa a la paret, a vegades la instal·lació requereix un colze adaptador com a presa d’aigua. Per aquests casos, Tres presenta variants amb dissenys que s’adapten a tots els estils d’aixetes.

Accessoris

Aquestes saboneres s’adapten a la barra de dutxa dels kits monocomandament o termostàtics i permeten aprofitar l’espai utilitzant la mateixa aixeta per guardar el sabó o l’esponja.