Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant la personalització del teu accés a la nostra pàgina i l'anàlisi anònim dels teus hàbits de navegació.

Si continues navegant, considerem que accepta el seu ús.

Podeu obtenir més informació prement AQUI

ESPAI DUTXA BANYERA

Termostàtiques

Les termostàtiques de Tres són tecnologia en estat pur. Són el sistema de dutxa que ofereix més confort. Asseguren el control total de la temperatura amb cartutxos que garanteixen un cabal d’aigua constat, màxima fiabilitat de resposta i seguretat en les seves funcions. Amb acabats de qualitat i múltiples prestacions per fer de la dutxa o el bany el moment preferit del dia.

Block-System®

El sistema d’aixeteria encastada Block System és una proposta que ofereix gran qualitat i alt nivell estètic. Amb una fisonomia compacta, està disponible en dissenys quadrats o rodons els quals marquen les tendències actuals i doten als banys de més espai i amplitud visual.

Shower Technology®

Equipar la dutxa o la banyera amb Shower Technology dona més satisfacció. TRES ha millorat la seva innovació electrònica per tenir un control absolut de la dutxa. La dutxa està al servei de l’usuari ja que integra noves capacitats per augmentar la seva seguretat, l’estalvi d’aigua i la comoditat per dutxar-se quan tot estigui llest.

Columnes

Les columnes de dutxa aglutinen totes les prestacions per gaudir completament de l’aigua. Les columnes integren en un mateix panell ruixadors de gran format, jets hidromassatge i dutxes de mà amb diferents funcions.

Monocomandaments

Els monocomandaments per la dutxa són una solució senzilla i de fàcil instal·lació amb diferents dissenys i formes que s’adapten a qualsevol espai. Destaquen per la seva funcionalitat, un maneig còmode des d¡un sol comandament i alta resistència al pas del temps.

Monocomandament 3 vies

Més funcions amb la mateixa facilitat d’ús. Els monocomandaments es caracteritzen per la seva funcionalitat. Aquesta gamma encastada de monocomandaments no renuncia a això o afegeix bellesa i simplicitat al seu disseny amb el gran avantatge d’oferir 3 vies diferents de sortida de l’aigua.

Mono-Term®

Utilitzar una aixeta Mono-term a la dutxa o a la banyera té molts avantatges. La mateixa facilitat d’ús que qualsevol monocomandament però amb una tecnologia avançada que ofereix un confort i unes prestacions similars a les d’una termostàtica.