Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant la personalització del teu accés a la nostra pàgina i l'anàlisi anònim dels teus hàbits de navegació.

Si continues navegant, considerem que accepta el seu ús.

Podeu obtenir més informació prement AQUI

SERIES COMPLETES

Slim Exclusive

Línies estilitzades i esveltes per una exclusivitat incomparable. La finor de les peces de la sèrie Slim exclusive i l’elegància dels seus acabats subratllen la seva longitud i emfatitzen un estil únic, personal o contemporani.

Cuadro Exclusive

Una col·lecció on es mimen tots els detalls. Amb una línia estilitzada, cos compacte i de disseny actual, la sèrie Cuadro exclusive és artesania pura per vestir els espais més avantguardistes i aportar un toc de distinció.

Study Exclusive

Simple a la vegada que extravagant. Els cossos cilíndrics i prims de Study exclusive aspiren a l’equilibri atemporal. Disseny minimalista i harmoniós amb acabats metàl·lics o totalment pintades amb colors brillants.

Loft Colors

La combinació de superfícies planes i zones cilíndriques fan de la sèrie Loft colors una mescla que s’adapta a molts ambients. I la combinació perfecta de color i crom aconsegueix ressaltar les línies actuals de les seves peces. Combinacions guanyadores pels banys d’avui.

Project-Tres

Project-tres és la sèrie més especial de Tres. Adaptable a molts entorns i amb acabats sorprenents, aquesta sèrie mescla la innovació tecnològica amb el disseny més versàtil. Per alguna cosa serà que a tothom li agrada.

Tres-Clasic

El seu disseny s’inspira en l’aixeteria clàssica però amb la tecnologia d’ara. Amb Tres-Clasic s’aconsegueix l’ambient rústic, clàssic i elegant que busques. Els acabats especials que presenta són perfectes per completar un bany inspirador.

Cuadro-Tres

Cuadro-tres destaca tant per la seva funcionalitat com per la seva naturalesa i bellesa conceptual. Les seves línies rectes i proporcionades amb un punt desenfadat i alternatiu aporten la nota decorativa a l’ambient.

Max-Tres

La cura estètica juntament amb tota la tecnologia desenvolupada per la seva creació situen Max-tres entre les sèries més elegants i funcionals que aporten modernitat, senzillesa i qualitat al bany.

Loft-Tres

L’equilibri entre les superfícies planes i les arrodonides donen com a resultat una col·lecció molt àmplia i versàtil. Loft-tres és la sèrie que millor encaixa i sempre encerta. Dissenyada per l’aigua.

Class-Tres

La sèrie Class-tres neix amb el clar objectiu d’oferir tot el benestar i confort possible al bany. És una sèrie de línies actuals que encaixa a la perfecció en tot tipus d’espais, tant reduïts com amplis.

Lex-Tres

Les seves singulars línies, elegants i innovadores, tanquen al seu interior una cuidada tecnologia amb l’objectiu de proporcionar el màxim confort amb un baix consum.

Alplus

Un disseny clàssic que convida a la calma. Alplus és una sèries equilibrada, que funciona a la perfecció i mai passa de moda. Això és el que la fa més especial.

Flat-Tres

El punt fort de Flat-tres resideix en la seva senzillesa. Esvelta, còmoda i funcional, aquesta sèrie dona com a resultat un bany assequible a la vegada que especial. Flat-tres és la senzillesa que destaca.

K-Tres

La contundència de K-tres resideix en les seves formes orgàniques i la seva inclinació. Encaixa en multitud d’espais gràcies a la simplificació de la seva figura, que la converteix en una sèrie pràctica i agradable.

BM-Tres

Una sèrie robusta i amb molta presència inspirada per la senzillesa de les seves formes. BM-tres té una maneta de superfície plana que transforma les seves peces en elements fàcils d’integrar, reforçant la seva naturalitat.

Monotres 2000

Pensada pel sector de la distribució, amb Monotres 2000 s’equipa bany i cuina amb aixetes assequibles i funcionals, de models compactes i de fàcil muntatge per les instal·lacions convencionals.

Eco-Tres

Eco-tres és una línia de productes bàsics pensats per l’alta rotació. Té tots els components necessaris per equipar una casa amb aixetes funcionals, assequibles i de fàcil instal·lació.

Ese-23

La sèrie bicomandament Ese-23 és l’alternativa assequible per l’aixeteria bàsica. Els volants retro amb indicadors d’aigua calenta o freda i el seu cos condensat caracteritzen una sèrie amb les peces principals per una casa.

BASE-TRES

Amb la sèrie Base-tres es pot equipar el bany o la cuina amb l’essencial ja que cada aixeta d’aquesta sèrie compleix una funció i ha sigut dissenyada per combinar l’eficiència i seguretat amb la senzillesa de la seva funcionalitat. Base-tres és bàsicament simple. Bàsicament única.

BASE-TRES PLUS

La sèrie Base-tres Plus es caracteritza per les seves línies simples i adaptables a qualsevol ambient. El seu aspecte minimalista, així com un comandament ergonòmic i un cos amb línies sinuoses, agradables i clares, permet equipar el bany amb els elements essencials.

CANIGÓ-TRES

Tres ha atorgat a la sèrie Canigó-tres unes característiques que fomenten l’estalvi d’aigua i d’energia. La trajectòria inclinada de la maneta i la robustesa dels cossos s’integra amb els angles arrodonits dels seus contorns, dotant de personalitat i diferenciació tota la sèrie.

CANIGÓ-TRES PLUS

L’equilibri entre el disseny i una bona experiència al bany no està renyit amb la sostenibilitat. Canigó-tres Plus incorpora a la seva aixeteria unes característiques que afavoreixen l’estalvi d’aigua i energia ajudant a convertir qualsevol bany en un espai sostenible.

MONTCAU

Un disseny dels de sempre, amb la tecnologia d’ara. La sèrie Montacau es caracteritza per la voluptuositat dels seus volants i pel seu cos compacte. La sèrie està pensada com una solució senzilla i econòmica per equipar el bany amb el més bàsic.