Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant la personalització del teu accés a la nostra pàgina i l'anàlisi anònim dels teus hàbits de navegació.

Si continues navegant, considerem que accepta el seu ús.

Podeu obtenir més informació prement AQUI

MODELS DE CUINA

Cuina Monocomandament

Els monocomandaments són molt pràctics a la cuina, per això són els més instal·lats. Una sola maneta controla el cabal i la temperatura. La majoria de models tenen obertura en aigua freda per estalviar aigua. El cartutx és de gran suavitat, durador i amb baix nivell acústic.

Broc flexible

Les aixetes amb broc flexible tenen un disseny molt contemporani i es caracteritzen per tenir un flexo fusionat al broc que permet flexionar-lo i canviar lleugerament la direcció del raig.

Broc extraible

Les aixetes amb broc extraïble permeten separar el broc de la resta de l’aixeta, fent-lo extensible i movent-lo amb llibertat, sent capaç de tornar al seu lloc quan acabem d’utilitzar-lo. Alguns models tenen doble tipus de raig: airejador i efecte dutxa.

Cuina Industrial

L’aixeteria industrial facilita la feina a la cuina incorporant un sortida elevada i giratòria, garantint comoditat i llibertat de moviment, amb sortida d’aigua de doble funció i pensada per fer més àgils totes les tasques.

Cuina Electrònica

L’aixeteria electrònica garanteix un major nivell d’higiene, confort i seguretat. Ideal per restaurants ,hotels o espais públics.

Cuina Bicomandament

Dos comandaments independents controlen la temperatura de l’aigua, un per l’aigua freda i l’altra per la calenta. L’aixeta de cuina bicomandament té una concepció clàssica amb dissenys actuals.