Més de 40 anys fabricant confort...

TRES GRIFERÍA és una empresa familiar amb més de 40 anys d'experiència, dedicada a la fabricació integral i comercialització d'aixetes de primera línia tant per bany com per cuina, columnes d'hidromassatge i accessoris pel bany. Amb filials a Alemanya, Itàlia, Polònia i Portugal, amb la seva factoria central de més de 30.000 m2 situada a Vallirana (Barcelona), on es produeixen més de 3000 models de griferia, es una de les empreses més importants del mercat europeu, amb un objectiu molt clar de servei, qualitat i preu.

La fabricació integral a les modernes instal·lacions capaces d'assegurar la qualitat constant i el control de tot el procés de fabricació, juntament amb un sistema de gestió que assegura les entregues i minimitza els stocks dels clients, fan de TRES una empresa líder al mercat europeu amb productes d'alta qualitat pel confort de l'usuari.

La completa gamma de TRES s'adapta a les necessitats del consumidor més exigent. L'estètica i el confort, units al més alt grau de tecnologia, són les seves màximes prioritats, aconseguint ser la òptima solució per les noves tendències en cuina i bany.

L'àmplia gamma i l'alta qualitat dels productes de TRES, han aconseguit expandir la marca per tot el món. Les filials a Alemanya, Itàlia, Portugal i Polònia són els fruits de molts anys apostant per productes de qualitat, amb un bon servei i a un preu molt competitiu.

La constant millora de les instal·lacions, els processos de fabricació i la tecnologia, aconsegueixen ubicar la marca TRES com una de les empreses espanyoles més ben preparades per la fabricació i comercialització d'aquests productes.
Les àmplies i modernes instal·lacions que disposa TRES a Vallirana (Barcelona) certifiquen l'evolució constant de la marca, aconseguint així augmentar l'eficàcia, el servei i la qualitat de tota la seva àmplia gamma de productes.