Acabats exclusius: l’últim en griferia

Articles exclusius, d’última tecnologia, creats per a clients selectes i molt exigents són la novetat més destacada de TRES. Pels més exigents, disposem d’aixetes amb els acabats més especials (colors, mats i or) que afegeixen un valor exclusiu a la griferia.

Descobreix

Aixetes de peu pensades amb el cap

Les noves aixetes de peu de TRES per la zona de la banyera innoven al disposar de dos reguladors independents, un per omplir la banyera i un altre per la dutxa de mà limitat a 45°C que evita possibles cremades.

Descobreix

Project-Tres. Reconnecta amb l’esperit de TRES

La nova sèrie Project-Tres és molt contemporània i elegant, i te la capacitat d’encaixar pràcticament amb qualsevol estil decoratiu, és intel•ligent, ens reconnecta amb l’esperit de TRES i l’eleva a la categoria de futur. Es tracta d’una sèrie amb una àmplia gamma d’acabats com són els colors blanc i negre mat, acer i cromat.

Descobreix

Slim Exclusive

De la sèrie Slim Exclusive es destaquen les formes inspirades en el futur, línies rectes y primes que subratllen la seva longitud, que emfatitzen el seu estil propi i amb acabats que realcen la seva puresa al combinar, per exemple, el blanc o el negre amb el cromat, creant un reflex especial de gran personalitat.

Cuadro Exclusive

Una col·lecció on es mimen tots els detalls. Amb una línia estilitzada, cos compacte i disseny actual, la sèrie Cuadro Exclusive està realitzada per gent que busca quelcom diferent. Artesania pura i disseny en la seva màxima expressió per vestir els espacis més avantguardistes i aportar un toc de distinció al bany.

Study Exclusive

Qui diu que els colors nomé són per les parets? TRES presenta la col·lecció Study Exclusive , plena de color, la qual aconsegueix combinar aquest element amb estil, aprotant llibertat en la decoració de les nostres llars. Formes pures amb tota la superfície pintada amb la garantia d'un color perfecte, durador i inalterable pel pas del temps.

Loft Colors

La combinació perfecta de color i crom de la sèrie Loft Colors aconsegueix ressaltar l'elegància d'un producte de línies actuals. Solucions estètiques, destacant la perfecció dels seus acabats, que ofereix grans possibilitats de disseny i decoració.

Cuadro-Tres

La sèrie Cuadro-Tres ha nescut per convertir-se en el referent del seu segment. Tota la sèrie destacta tant per la seva funcionalitat com per la seva naturalesa i belesa conceptual. Les seves línies rectes i pures amb un punt desenfadat i alternatiu sorprenen i aporten una nota decorativa a l'ambient.

Class-Tres

Els petits plaers solen estar al seu abast. La sèrie Class-Tres neix amb el clar objectiu d'oferir als seus usuaris tot el benestar i confort al bany. És una sèrie de línies actuals que encaixa a la perfecció a tot tipus d'espais, tant reduïts com amplis.

Shower Technology

Un termostat electrònic fa de la dutxa o el bany quelcom més fàcil, més atractiu i més agradable. Gràcies al seu panell digital tàctil es pot programar la temperatura i el cabal de manera fàcil i intuitiva per crear una experiència única i personal.

Block System

La gamma de termostàtiques empotrades de TRES atorguen al bany un ambient exquisit pel confort que se n'espera d'ell. Diversos formats donen l'opció a escollir el que més convingui segons les necessitats de cadascú. Destaca la seva fàcil instal·lació amb un sistema d'anclatge intern que simplifica el muntatge perquè quedi perfectament alineat.

Griferia Termostàtica

Tota la tecnologia més avançada al servei del seu confort. El cartutx termostàtic de ràpida reacció, el seu sistema per evitar cremades i la seva funcionalitat satisfan totes les necessitats per la dutxa.

Conjunts Termostàtics

El bany més complet i perfecte. La qualitat d’una termostàtica que proporciona el confort necessari per aprofitar al màxim el plaer de l’aigua. Amb dissenys que abasten tots els estils de bany.

Mono-Term

Les aixetes amb el sistema Mono-Term es caracteritzen per tenir la mateixa facilitat d'ús que un monocomandament convencional però amb un sistema que manté la temperatura, similar al d'una termostàtica. Els canvis de pressió o de cabal resulten impercentibles per l'usuari.

Columnes de dutxa

La importància del confort es combina amb el domini tècnic a les columnes de dutxa de TRES. Amb acabat anoditzat o blanc, aquest producte termostàtic es presta al benestar de l'usuari incorporant ruizadors amb efecte pluja, jets amb estimuladors dolls d'aigua i dutxes de mà amb funció massatge.

Ruixadors

Ruixadors amb les formes, mides i acabats que desitgem. De sostre, de paret, amb cromoteràpia, efecte massatge, tipus cascada, cortina de pluja,… tot això destinat a relaxar. A TRES aconseguim que es converteixi per sí mateix en un element decoratiu, amb un disseny exclusiu i la millor qualitat.

Kits i barres

Completar el seu bany amb una barra lliscant permet dutxar-se sense necessitat de tenir la dutxa a la mà. Gran varietat de models, funcionals i estètics, incorporant presa d’aigua per fer-ho tot més fàcil.

Dutxes

Li proporcionem múltiples solucions, des de la més sofisticada, fins a una simple dutxa de mà per a qui busqui el més bàsic, passant per dutxes multifunció creades amb materials per combatre la calç i estalviar aigua sense perdre la satisfacció de la comoditat.

Flexos

Flexos de diverses mides i diversos acabats per combinar perfectament amb el teu bany: des de la practicitat dels flexos satín fins l’aire retro dels flexos de llautó o coure, passant pels flexos de doble engrapat cromats i els extensibles.

Suports

Els elements que el teu bany necessita, amb infinitat de dissenys i diferents acabats. Orientables, fixos, amb presa de paret,…

Cuina monocomandament

Son les aixetes més instal·lades per la seva comoditat. Incorporen una única palanca o volant per poder controlar totes les funcions. Un simple moviment del comandament és suficient per ajustar la temperatura y el cabal.

Cuina extraïble

Afegeixi funcionalitat i un gran radi d’acció a la cuina amb una aixeta de dutxa extraïble. Segons el model, el raig de la dutxa pot canviar-se fàcilment amb un polsador, adaptant-lo sempre a la feina requerida.

Tractament d'aigua

Aigua filtrada lliure de clor, en una sola aixeta de cuina. La solució més eficaç per tenir aigua de qualitat sense haver de comprar i transportar ampolles d’aigua.

Cuina abatible

Aquests models incorporen una canella amb la capacitat de rotar i tombar-se. Ideals quan l’aixeta hagi de ser instal·lada prop d’una finestra.

Cuina electrònica

Les aixetes electròniques s’usen allà on s’aprecia el caràcter pràctic, la senzillesa del manteniment, respectant i fins i tot exaltant les formes modernes i funcionals de l’aixeta.

Cuina industrial

Aquest tipus d'aixetes faciliten la feina a la cuina ja que incorporen una sortida elevada i giratòria, garantitzant la llibertat de moviment. En alguns models també s'acompanya amb una sortida d'aigua més baixa.

Catàlegs

TRES presenta els seus catàlegs amb una àmplia selecció de producte per l'equipament de la llar, que suposen una actualització de l'oferta existent de TRES al mercat de l'aixeteria. Estructurats d'una manera pràctica i il·lustrativa, els catàlegs són una eina comercial eficaç i resolutiva on trobarà exemples d'exclusivitat, disseny i qualitat pels seus clients. A través de les nostres tarifes, catálegs fotogràfics i fulletons explicatius coneixerà les novetats de la marca i li donaran tota la informació sobre els nostres productes. Des d'aquí els podrá visualitzar i descarregar en PDF.

Vídeos

Els vídeos que TRES li presenta són una eina útil per conèixer les nostres últimes novetats, visualitzar la instal·lació de les aixetes i comprendre els avantatges dels nostres sistemes patentats. Pot visualitzar-los online, desde la nostra pàgina web, on trobarà resposta a algunes preguntes freqüents en referència als nostres productes. Des de consells pràctics com calibrar el cartutx termostàtic o netejar els filtres fins la presentació dels sistemes TRES per estalviar aigua i energia.