Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant la personalització del seu accés a la nostra pàgina, i l'anàlisi anònim dels seus hàbits de navegació.

Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús.

Podeu obtenir més informació prement AQUI

3V
La dutxa més completa

Més funcions amb la mateixa facilitat d’ús

Els monocomandaments es caracteritzen per la seva funcionalitat. Aquesta gamma encastada de monocomandaments no hi renuncia i afegeix bellesa i simplicitat al seu disseny amb el gran avantatge d’oferir 3 vies diferents de sortida de l’aigua.

VEURE PRODUCTES VEURE CATÀLEG

Descobrir-ne més

CONTROL COMPACTE

El control encastat, de disseny compacte i minimalista, consta d’un monocomandament i un volant per seleccionar les diferents sortides d’aigua. 3V es la proposta de TRES que fa evolucionar els monocomandaments convencionals oferint la possibilitat de combinar fins a 3 vies de sortida d’aigua per obtenir una experiència més completa a la dutxa.

Monocomandament

Un únic comandament obre i tanca el pas de l’aigua, ajusta la temperatura i regual el cabal.

Selector de funcions

Un selector de funcions et permet escollir qualsevol de les tres possibles sortides de l’aigua. La posició intermèdia entre funcions permet dues sortides d’aigua simultànies.

FÀCIL INSTAL·LACIÓ ENCASTADA

El sistema encastat dels productes 3V permet una perfecta alineació dels elements. El muntatge és ràpid i senzill, donant com a resultat un espai de dutxa elegant i pràctic.

El control i el suport de dutxa subministrats als kits estan integrats en un sol cos encastat no divisible, la qual cosa permet que la peça quedi perfectament alineada. Els jets (si n’hi ha) es poden alinear amb la resta del cos encastat gràcies als perfils d’instal·lació.

A Perfil d’instal·lació a mur o pladur anivellable.

B Suport amb presa de dutxa integrat i protector estanc.

C Protector extraïble. Tall exterior per protegir les parts cromades.

D Alineació perfecta gràcies a l’ancoratge entre cos central i jets mitjançant perfils.

VEURE PRODUCTES VEURE CATÀLEG