Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant la personalització del seu accés a la nostra pàgina, i l'anàlisi anònim dels seus hàbits de navegació.

Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús.

Podeu obtenir més informació prement AQUI

BLOCK-SYSTEM
L’ànima de l’encastat

Termostàtiques encastades que marquen tendència

El sistema d’aixetes encastades Block System és una proposa que ofereix gran qualitat i un alt nivel estètic. Amb una fisonomia compacta, està disponible en dissenys quadrats o rodons els quals marquen les tendències actuals i doten als banys de major espai i amplitud visual.

VEURE PRODUCTES VEURE CATÀLEG

Descobrir-ne més

TECNOLOGIA I ELEGÀNCIA A LA DUTXA

block system Horitzontal

block system Vertical

Instal·lació fàcil

L’''ànima de l’encastat'' presumeix d’un extraordinari avantatge i és el de posseir un sistema d’instal·lació que resulta còmode pel professional. Un perfil interior invisible (ocult rere el mur el pladur) està dissenyat especialment perquè actuï de forma silenciosa propiciant que la dutxa sigui un moment de relax total.

El seu sistema d’ancoratge intern destaca per incloure amortidors antivibració i per comptar amb anivelladors incorporats, els quals permeten que la peça quedi perfectament alineada.

A Perfil d’instal·lació a mur o pladur amb 3 eixos d’anivellació

B Suport amb presa de dutxa integrat

C Amortidors antivibració

D Protectors estancs. La paret queda protegida de la humitat

D’1 a 4 sortides d’aigua diferents

Cartutxos distribuïdors integrats d’1 a 4 vies. A partir de 3 víes, possibilitat d’usar dues vies simultànies.

Un cartutx fiable

Porten incorporat el sistema patentat Tres-Instant 57. Un cartutx que ofereix un cabal constant davant de variacions de pressió i temperatura i que està especialment concebut per aguantar temperatures de 70°C, indicades per la desinfecció de la legionel·la. De difícil obstrucció, el cartutx posseeix una alta durabilitat i té protecció anticalcària.

Manteniment fàcil

La tecnologia patentada Easy-Clean assegura màxima neteja de forma senzilla. A aquest aspecte se li afegeix també un nou atribut: el desmuntatge del volant unit amb el cartutx evita haver de tornar a calibrar de nou quan es reinstal·li.

VEURE PRODUCTES VEURE CATÀLEG