Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant la personalització del teu accés a la nostra pàgina i l'anàlisi anònim dels teus hàbits de navegació.

Si continues navegant, considerem que accepta el seu ús.

Podeu obtenir més informació prement AQUI

CANIGÓ-TRES
Ecologia al bany

La sèrie Canigó-tres integra la tecnologia i la naturalesa en un mateix producte.

TRES ha atorgat a la sèrie Canigó-tres unes característiques que fomenten l’estalvi d’aigua i d’energia per tal que l’impacte ambiental de l’ús de les aixetes sigui menor i ajudi a l’usuari a posar en pràctica la seva responsabilitat ecològica en el seu dia a dia.

Pel que fa al seu disseny, la trajectòria inclinada de la maneta i la robustesa dels cossos s’integra amb els angles arrodonits dels seus contorns, dotant de personalitat i diferenciació a tota la gamma. La sèrie inclou totes les possibilitats pel bany: lavabos de diferents alçades i posicions, monocomandaments i termostàtiques encastades o de superfície, tot amb els complements que fan que sigui una sèrie completa.

VEURE PRODUCTES VEURE CATÀLEG

Descobrir-ne més

EL BANY RESPONSABLE

La sèrie Canigó-tres destaca principalment per ser de les més responsables amb el medi ambient.
La tecnologia eco-eficient integrada a totes les seves peces fomenta l’estalvi d’aigua i d’energia.

Tres-duo®
Sistema de baix consum d’aigua amb una obertura de la maneta en dues posicions. A la posició intermèdia es consumeix el 50% de l’aigua. El 90% de les vegades que utilitzem una aixeta al lavabo o a la cuina no tenim la necessitat d’utilitzar el cabal màxim. Amb aquest sistema obtenim un menor consum d’aigua i energia.
Cold-tres®
Sistema de baix consum energètic en el que l’aixeta s’obre sempre amb aigua freda, evitant l’encesa innecessària de l’escalfador. A l’obrir la maneta en posició central, només es consumeix aigua freda i és el consumidor qui decideix quan vol utilitzar aigua calenta desplaçant la maneta cap a l’esquerra, la qual cosa suposa un baix consum d’energia.
Limitador de cabal per termostàtiques
El volant de l’aixeta termostàtica té dues posicions. La posició intermèdia ofereix un confort adequat per la dutxa però reduint el consum d’aigua fins un 50%. És l’usuari qui decideix si vol arribar a la màxima posició del volant per augmentar el cabal. Amb aquest sistema estalviarem en aigua evitant el seu malbaratament innecessari.
Airejadors incorporats
Els lavabo porten incorporats airejadors, que mesclen l’aigua amb l’aire però sense perdre la sensació de quantitat de cabal, permetent un estalvi en el consum de l’aigua de fins un 50%.
TRES ofereix la possibilitat d’adaptar les aixetes d’aquesta sèrie per fer-la compatible amb la certificació BREEAM®, demostrant el compromís ambiental de TRES i l’eficàcia de la seva tecnologia integrada per ajudar a crear un entorn més saludable, conscient i responsable.

COM SEMPRE, QUALITAT I SEGURETAT

Totes les aixetes estan fabricades amb materials de qualitat que garanteixen el compliment de les normatives de toxicitat i estan pensades per mantenir la seguretat al bany.

Termostàtiques amb limitador de temperatura
El cartutx de les termostàtiques per la dutxa limita la temperatura a un màxim de 50°C, la qual cosa evita que l’aigua surti a una temperatura superior que podria provocar cremades.
Lavabos amb Protec-tres®
Sistema de protecció per evitar cremades que ens permet decidir la posició màxima d’obertura de la maneta en aigua calenta. Segons la posició de l’anella Protec-tres®, s’estableix el recorregut de la maneta per tal que el consumidor pugui ajustar la temperatura màxima de l’aigua.
VEURE PRODUCTES VEURE CATÀLEG