Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant la personalització del seu accés a la nostra pàgina, i l'anàlisi anònim dels seus hàbits de navegació.

Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús.

Podeu obtenir més informació prement AQUI

SHOWER TECHNOLOGY
La dutxa tàctil de fàcil instal·lació

El control de la dutxa en un sol toc

Una termostàtica electrònica per gaudir de la dutxa sense preocupacions. Gràcies al seu panell digital tàctil pot programar la temperatura i el cabal de manera fàcil i intuïtiva per crear una experiència única i personal.

Tecnologia i disseny fusionats per una nova manera de viure la dutxa.

Descobrir-ne més

CONTROL TÀCTIL

A través del control electrònic termostàtic es regula la temperatura i les diferents sortides de l’aigua digitalment, amb només un toc.

+
+
+
+
+
Pantalla d’informació.
Selector de temperatura.
Control del cabal.
Encès, apagat i pausa.
Control de sortida de l’aigua.

Temperatura precisa

La temperatura es troba a 38°C quan s’obra inicialment. El seu límit és 46°C com a màxim. El nivell de temperatura seleccionada s’indica numèricament i en escala de colors.

De 2 a 4 sortides d’aigua diferents

El control digital està adaptat per cada conjunt de dutxa, segons la quantitat de vies de sortida d’aigua que es desitgin. D’aquesta manera, amb només tocar la pantalla, s’activa la sortida desitjada, sigui el ruixador, la dutxa, els jets o la cascada. Les versions de 3 i 4 sortides permeten utilitzar dues sortides d’aigua a la vegada en un únic ús.

A punt per la dutxa

Warm System. El llum del panell digital parpelleja mentre s’està arribant a la temperatura preseleccionada, així sabrà exactament quan la seva dutxa estarà a punt.

Pantalla hermètica

El panell de control és totalment hermètic, amb il·luminació als botons en funcionament i amb acabats en blanc o en negre.

CENTRALETA TERMOSTÀTICA ELECTRÒNICA

La centraleta termostàtica electrònica d’aquest producte es pot instal·lar a 5 o 10 metres de distància de l’espai de dutxa, la qual cosa ofereix la possibilitat de col·locar-lo en qualsevol part de la vivenda, com terrasses, trasters o safareigs, utilitzant el fals sostre, interior de mobles, cavitats de la banyera...

Mínima instal·lació i muntatge ràpid

2 vies
3 vies
4 vies

SEGURETAT I EFICIÈNCIA

  • El mesclador digital s’apagarà automàticament quan el producte estigui contínuament encès durant més de 15 minuts.
  • Sistema anticremades. En el cas de possibles fallades en l’alimentació de l’aigua freda, el sistema es bloqueja i talla el pas de l’aigua.
  • En el cas de fallades de corrent, encara que estigui en marxa, el sistema es bloqueja i talla el pas de l’aigua. Quan es recupera el corrent, el sistema segueix parat i s’ha de tornar a posar-lo en marxa.
  • Inclou regulador de pressió per facilitar a l’instal·lador l’equilibrat de les pressions.
VEURE PRODUCTES VEURE CATÀLEG