Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant la personalització del seu accés a la nostra pàgina, i l'anàlisi anònim dels seus hàbits de navegació.

Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús.

Podeu obtenir més informació prement AQUI

TRES-CLASIC
Elegant i actual

La sèrie Tres-Clasic vol ser la rúbrica necessària per completar amb estil elegant i romàntic qualsevol bany o cuina.

Tres Grifería ha redissenyat Tres-Clasic sense variar la seva estructura original adaptant-se a les necessitats actuals del mercat amb els màxims estàndards de qualitat.

Aquesta col·lecció destaca per les seves formes arrodonides, vores ondulades i suaus línies que aporten sensació de calidesa, elegància i caràcter. Mimar i millorar fins l’últim detall ha sigut la nostra prioritat, així com incorporar petits canvis estètics mantenint sempre el disseny clàssic inconfusible de la sèrie.

Descobrir-ne més

Cromat

Productes clàssics amb tecnologia d’avantguarda

Tres ha ampliat la sèrie Tres-Clasic amb aixetes termostàtiques tan de superfície com amb conjunts encastats Block-System, incloent també el més modern sistema Shower Technology amb control digital electrònic.

BLOCK SYSTEM

Termostàtiques encastades que marquen tendència

Són termostàtiques encastades de gran simplicitat i bellesa, amb control precís de la temperatura gràcies al seu cartutx termostàtic tres instant 57, de difícil obstrucció, alta durabilitat i amb protecció anticalcària. A més, els cartutxos distribuïdors integrats són extremadament eficaços. El cos encastat és molt fàcil d’instal·lar. El seu sistema d’anclatge intern simplifica el muntatge perquè tots els elements quedin perfectament alineats. Disponible de 2 i 3 vies.

SHOWER TECHNOLOGY

El control de la dutxa en un sol toc

Un termòstat electrònic per gaudir de la dutxa sense preocupacions. Gràcies al seu panell digital tàctic pot programar la temperatura i el cabal de manera fàcil i intuïtiva per crear una experiència única i personal. La centraleta termostàtica electrònica d’aquest producte es pot instal·lar a 5 o 10 metres de distància de l’espai de dutxa, cosa que ofereix la possibilitat de col·locar-lo en qualsevol part de l’habitatge, com terrasses, trasters o safareigs, utilitzant el fals sostre, interior de mobles, forats de la banyera... Disponible de 2 i 3 vies.

VEURE PRODUCTES VEURE CATÀLEG