El nou Monocomandament de 3 vies ens emociona

1. A TRES Grifería, EMOCIÓ SENSE LÍMITS. Ens avalen anys d'experiència en investigació i tecnologia, la qual cosa ens permet innovar constantment, creant articles pel bany intel•ligents i funcionals. I encara n'hi ha més: la intuïció i el sentit comú ens indiquen amb seguretat cap on anar i com arribar-hi. Així, el resultat final no té límits ni urgències: l'important és la funcionalitat i la qualitat d'un producte de gran disseny creat per viure amb intensitat. El nou Monocomandament de 3 vies personalitza l'esperit de TRES. Com no ens hem d'emocionar!

2. A TRES Grifería, CONFORTABLE EMOCIÓ. El nou Monocomandament de 3 vies aconsegueix la màxima comoditat a la dutxa i obté més funcions amb la mateixa facilitat d'ús. Un únic comandament obre i tanca el pas de l'aigua, ajusta la temperatura i regula el cabal. Al seu costat, un selector de funcions et permet escollir qualsevol de les tres possibles sortides d'aigua.

3. A TRES Grifería, BONICA EMOCIÓ. Hem creat el Monocomandament de 3 vies perquè t'emocionis. És de disseny minimalista, actual i elegant, que combina l'estètica refinada amb la practicitat de les seves funcions. El suport i la dutxa de mà són de llautó, amb flexo SATIN, higiènic i molt fàcil de netejar. El control i el suport de dutxa subministrats als kits estan integrats en un únic cos empotrat. Pots adquirir el monocomandament per kits o per peces separades.