Monoclasic de TRES: Per tu no passa el temps!

Qui diu que allò clàssic és antic? La serie Monoclasic de Tres Grifería s’ha redissenyat, incorporant petits canvis estètics, tot i que mantenint el disseny clàssic inconfusible de la serie i rescatant l’origen dels seus valors tradicionals.

Llegir més>

Aixetes de color negre al bany, per què no?

Has valorat alguna vegada utilitzar el color negre per les aixetes de lavabo, bidet, dutxa o banyera? TRES disposa de tota una gamma de productes pintats amb to negre d’estètica duradora que combinen confort i fiabilitat.

Llegir més>

Pla estratègic de nous talents de TRES

Per poder fer front a les necessitats de l’empresa TRES, el seu Departament de Recursos Humans no ha dubtat en crear un pla de contractació de nous talents qualificats enfocat als mitjans digitals, degut a que els portals tradicionals ja no són tan eficaços i que actualment la digitalització està molt implantada a la nostra societat.

Llegir més>

Acabats exclusius: l’últim en griferia

Articles exclusius, d’última tecnologia, creats per a clients selectes i molt exigents són la novetat més destacada de TRES. Pels més exigents, disposem d’aixetes amb els acabats més especials (colors, mats i or) que afegeixen un valor exclusiu a la griferia.

Llegir més>

Una aixeta monocomandament pot donar-me seguretat?

No hi ha dubte que un dels llocs de casa nostra on busquem una major seguretat és a la cambra de bany o a la cuina, especialment quan hi ha nens petits o persones grans. És per això que a TRES Griferia portem més de 15 anys incorporant a les nostres aixetes la funció de seguretat Protec-TRES®, el sistema anti-cremades més eficaç.

Llegir més>

Coneixes les aixetes on l’aigua hi flueix en forma de cascada?

Cada cop són més les persones que prefereixen disposar d’unes aixetes en la que l’aigua flueixi en forma de cascada i el disseny singular d’aquests productes és el que marca la diferència sense afectar al cost final.

Llegir més>

Aixetes de peu pensades amb el cap

Les aixetes de peu de TRES Grifería, pensades amb el cap, es distingeixen per la seva avançada tecnologia i qualitat tècnica, característiques que es reflecteixen a través de les seves formes i al revés: els seus dissenys reafirmen la precisió i innovació del seu mecanisme i estructura interna.

Llegir més>

Coneixes la diferència entre un airejador calibrat i un de convencional?

Al mercat existeixen molts tipus d’airejadors i tots funcionen de la mateixa forma. Són dispositius que mesclen aire i aigua. Són dispositius que mesclen aire i aigua produint un raig d’aigua generós i sense esquitxades. I a TRES Grifería els tenim classificats de la següent manera.

Llegir més>

Reconeixement a la gestió de qualitat i serveis de TRES Griferia

Gràcies a l’esforç i compromís de tot l’equip de professionals de TRES, mantenim any rere any i ens adaptem a la nova versió 2015 de la normativa oficial de “Sistemes de Gestió de la Qualitat UNE-EN-ISO-9001”.

Llegir més>

Project-Tres. La fórmula 1 de la felicitat

Avenços tecnològics i disseny intel•ligent. El més innovador de TRES obra nous camins d’exploració per crear el bany del futur, de línies racionals i depurades i amb diferents ambients d’inspiració i descans. Amb la nova sèrie Project-Tres, l’equip de TRES aconsegueix espais lliures i funcionals per ser molt més feliç.

Llegir més>

Tens problemes amb la pressió de l’aigua?

Si estàs llegint aquestes línies, pot ser que algun dia hagis tingut una mala experiència a la dutxa perquè no arriba l’aigua calenta ja que en algun lloc de la casa algú ha obert una aixeta o descarregat la cisterna del vàter. En aquest cas, això vol dir que tens un problema amb la pressió de l’aigua.

Llegir més>

Visita escolar a las instalaciones de TRES

El passat dia 22 i 24 de gener, aproximadament uns 70 alumnes de 2n d’ESO de l’Institut Públic Vall d’Arús de Vallirana van tenir l’oportunitat de visitar les instal•lacions centrals de TRES Grifería.

Llegir més>

Nova Tarifa de Preus de TRES. La guia d’aixetes més útil

Tres Grifería presenta la nova Tarifa de Preus 2018, que incorpora noves propostes i interessants productes pel bany i la cuina.

Llegir més>

Com netejar els filtres i el cartutx de les aixetes termostàtiques?

TRES Grifería posseeix la més àmplia varietat de conjunts termostàtics i està especialitzada en termòstats amb tecnologia d’última generació.

Llegir més>

TRES renova el seu programa d’acció social

Amb el propòsit d’afavorir o incrementar el seu pla d’integració social i laboral, la Fundació privada TRES renova el seu enclavament laboral gràcies a la firma d’un conveni entre TRES i la Fundació Mas Albornà.

Llegir més>

Quins avantatges tenen les aixetes de cuina semi-industrials

Són models que s’incorporen a les cuines domèstiques més actuals amb la finalitat de dotar-les de la precisió i la tecnologia professional de restaurants i cuines industrials, convertint-les en espais molt més pràctics, segurs i fàcils de netejar.

Llegir més>

Per què són tan importants les vàlvules antiretorn?

Es tracta d’un sistema de retenció que evita retorns i refluxes d’aigua per pèrdua de pressió o disminució del cabal subministrat, i dona major seguretat i precisió a les aixetes termostàtiques.

Llegir més>

Necessito una aixeta pel lavabo però… quina? N’hi ha tantes per escollir!

Aquesta guia pretén ser una ajuda per orientar l’usuari a escollir una aixeta de lavabo i decidir la millor elecció entre totes les varietat que existeixen.

Llegir més>

Què són i com funcionen les aixetes termostàtiques?

Descobreix els avantatges d'aquest sistema que regula la temperatura i el cabal d'aigua de forma automàtica.

Llegir més>

Comença la teva trajectòria professional a TRES

Durant el mes de maig TRES va estar present en diversos actes de reclutament de talent que ofereixen les universitats catalanes a les empreses interessades. L'objectiu principal d'aquest tipus d'esdeveniments és fomentar la inserció laboral d'aquelles persones que finalitzen la carrera i unir el món universitari amb el professional.

Llegir més>

Els productes de TRES són premiats internacionalment

Descobreix per què el disseny, la tecnologia i els valors de TRES són reconeguts internacionalment.

Llegir més>

Com mantenir les aixetes sense fer-les malbé

Les aixetes de llautó cromades resulten molt resistent a la corrosió, tot i que si volem conservar-les per molt de temps hem de realitzar un manteniment freqüent. L'acabat cromat pot fer-se malbé amb alguns productes de neteja abrasius.

Llegir més>

Per què són tan resistents les aixetes monocomandament?

Les aixetes amb accionament per palanca tipus monocomandament estan connectades a un mecanisme que és el que activa i regula la sortida de l'aigua, també anomenat cartutx, d'alta qualitat, precisió i resistència, que no requereix manteniment. El material usat per la fabricació dels cartutxos de tipus ceràmic és de gran resistència i estan compostos per dos discos, que llisquen de forma suau l’un contra l'altre. A TRES, aquest sistema és de tipus embragatge i està patentat.

Llegir més>

L'aixeta de la cuina m'impedeix obrir la finestra

Quan comences una reforma a la cuina i tens la pica sota la finestra és important que escullis un sistema d'aixeta abatible. Són models que poden canviar la posició del canó i la palanca del monocomandament de vertical a horitzontal, molt adequats per evitar problemes en aquesta zona de treball.

Llegir més>

Noves aixetes temporitzades de TRES

TRES Grifería, crea per compartir. No únicament a la llar: els lavabos públics són també llocs idonis per gaudir de la innovació de la seva alta tecnologia i la qualitat dels nous dissenys. I així, més persones es sumen cada dia a la nostra gran família.

Llegir més>

Quant costa una aixeta?

L'aixeta per dins. Descobreix quines peces la componen i quines característiques el fan més resistent.

Llegir més>

Síndrome d'Angelman

TRES col•labora amb l'Associació Síndrome d'Angelman i finança el llibre Soy Ángel, que aconsegueix recaptar 10.000 euros pel projecte.

Llegir més>

Nous CATÀLEGS TRES 2017

Amb la intenció de convertir-los en l'eina més útil pels nostres clients, presentem els nous catàlegs TRES 2017, d'estètica actual i visual, molt pràctics i funcionals. Destaquen els sistemes Block-System, Shower Technology, Monocomandament 3V i Mono-Term®, creats amb l'última tecnologia.

Llegir més>

Nou TRES SHOWER TECHNOLOGY (de 3 i 4 vies)

TRES Grifería revoluciona el panell de control termostàtic de Shower Technology incorporant un nou inversor digital de 3 i 4 sortides. La nova versió del producte permet canviar o alternar fàcilment i sense esforç l'opció de dutxa mural, de mà o dutxa lateral, proporcionant dues sortides d'aigua a la vegada en un mateix ús.

Llegir més>

El nou Monocomandament de 3 vies ens emociona

Descobreix tu també el seu gran disseny i la seva pràctica funcionalitat.

Llegir més>

TARIFA DE PREUS DE TRES GRIFERIA 2017, LA MÉS FÀCIL I INTUÏTIVA

La nova Tarifa de Preus de TRES Griferia és visual i molt intuïtiva. Incorpora les últimes novetats de la firma i facilita la feina als clients i professionals del sector.

Llegir més>

TRES SOLIDÀRIA

Inclús amb el seu gran creixement i expansió internacional, l'empresa TRES Grifería -amb més de 45 anys d'investigació i experiència al sector- continua mostrant el seu caràcter familiar i solidari, donant suport a iniciatives locals que ajuden a millorar la qualitat de vida de les persones menys afavorides i amb risc d'exclusió social.

Llegir més>

Possibilitats de decoració

Amb l'elecció d'aquests accessoris imprimirà el caràcter funcional, diferenciador i personal a cada bany al temps que elevarà el sentit pràctic d'aquest espai.

Llegir més>

Aixetes de cuina amb dissenys funcionals

Gràcies a totes aquestes solucions dinàmiques, intel•ligents i pràctiques l'àmplia oferta d'aixetes de cuina de TRES ajuden a transformar qualsevol ambient de cuina en una àrea de treball multifuncional.

Llegir més>

Crea un ambient SPA

Sigui quin sigui l'estil o mida de la seva cambra de bany, els productes de TRES Grifería li ofereixen un solució feta a mida i personalitzada.

Llegir més>

10 Avantatges de les aixetes MONO-TERM® que cal conèixer

Descobreix quins són els avantatges de les aixetes MONO-TERM® de TRES Grifería davant qualsevol altre tipus d'aixeta monocomandament.

Llegir més>

ALÇADA DE LES AIXETES: I la distància d'ús

El disseny d'una aixeta no ha d'estar subjecte a una estètica en concret, sinó que ha d'oferir solucions adequades per cada necessitat ja sigui per rentar-se les mans, rentar-se els cabells o omplir recipients grans.

Llegir més>

Coneix les dutxes de mà de TRES

Amb mides i formes diverses, la gamma de dutxes de mà de TRES Grifería han sigut dissenyades perquè el seu ús s'adapti perfectament a les seves necessitats i estats d'ànim proporcionant experiències de condort i benestar a la dutxa diària, amb un baix consum d'aigua.

Llegir més>

Acabat Blanc-mat, color de tendència

Encara que el crom sigui l'acabat per excel•lència, és important destacar les propietats decoratives d'altres tipus de colors. Tres Grifería ha preparat diferents aixetes de cuina totalment de color blanc-mat enlloc de brillant, perfectes per qualsevol estil i qualsevol moment.

Llegir més>

Les propietats antimicrobianes del coure

TRES Grifería utilitza per les seves aixetes només materials, tractaments i acabats de primera qualitat. En el procés de fabricació de TRES, fruit de 40 anys d'experiència, les barres de llautó que s'usen als nostres cossos i components pertanyen a l'aliatge CB755S segons la norma UNE-EN 1982:2009.

Llegir més>

Ruixadors de gran format

Des de Tres Grifería volem proposar pel seu espai de dutxa ruixadors de sostre empotrats de gran format totalment avanguardistes, fabricats en acer inoxidable amb acabat cromat resistent i de disseny extraplà.

Llegir més>

Tres presenta la seva nova Tarifa de Preus 2016

Tres Grifería posa a la disposició dels seus clients i professionals del sector la nova Tarifa de Preus 2016, vigent a partir de l’1 de gener del 2016.

Llegir més>

Una nova manera de controlar el plaer

El convidem a descobrir el nostre nou sistema Tres Block System® Vertical, la millor opció per la instal•lació d’una aixeta termostàtica empotrada.

Llegir més>

Joc d’elements

Tres Grifería presenta un concepte d’aixetes modular, més lliure i flexible. Existeixen tantes possibilitats de disseny en l’àrea del lavabo com necessitats.

Llegir més>

La cerca constant de la perfecció

Llegir més>

BARCELONA DESIGN WEEK 2015

Llegir més>

Troba informació dels nostres productes als mitjans.

Els nostres productes als mitjans de comunicació.

Llegir més>

SHOWER TECHNOLOGY® La revolució a la dutxa

TRES ha revolucionat la manera que pots interactuar amb la teva aixeta. Això és SHOWER TECHNOLOGY.

Llegir més>

CATÀLEGS NOUS

Àmplia gamma de solucions

Llegir més>

MONO-TERM®: El màxim confort en un monocomandament de dutxa.

L’última novetat mundial de TRES és un nou model de monocomandament.

Llegir més>

Estalvia espai amb el bidet empotrat de W.C.

El nou sistema aporta a l’usuari un estalvi directe d’espai i diners, ja que amb ell es pot eliminar el bidet i l’espai que aquest utilitza.

Llegir més>

Solidaritat de TRES.

TRES Griferia realitza diverses accions durant l’any de solidaritat a comunitats necessitades.

Llegir més>

CLASS-TRES, la natura al bany.

Inspirada en els elements naturals, la nova sèrie *CLASS-TRES ha estat creada per oferir als seus usuaris els plaers de l’aigua, els sentits de l’ecosistema i el confort que necessitem en la vida actual.

Llegir més>

SHOWER TECHNOLOGY amb dutxa cromoteràpia.

L’avanç tecnològic dels productes més nous ens ofereixen una major funcionalitat i comoditat quan els utilitzem.

Llegir més>

Líders en griferia ecoeficient ’TRES en un’.

TRES és capdavanter en la invenció de sistemes que permeten estalviar aigua i energia sense reduir el confort de l’usuari.

Llegir més>

Griferia per a una cuina funcional.

Les noves tendències estètiques en cuines necessiten noves aixetes de disseny.

Llegir més>

TRES fa lliurament del xec a CÀRITES.

Un any més, els treballadors de TRES Griferia han lliurat a Càrites un xec amb les donacions aconseguides amb la cistella solidària.

Llegir més>

Shower-Technology.

L’evolució de la tecnologia ens aporta elements en l’aixeteria que ens permeten augmentar el confort dels nostres productes i així també la qualitat de vida dels usuaris.

Llegir més>

Rellançament de la sèrie MAX-TRES.

Cap arquitecte, interiorista o instal·lador podrà dir que no ha trobat una solució a la seva necessitat. Una sèrie amb un alt nivell estètic i amb un èxit rotund al mercat, ha impulsat a TRES a millorar-la, ampliar-la i rellançar-la.

Llegir més>

FLAT-TRES, confort a un preu altament competitiu.

El disseny i el confort ja poden adquirir-se a un bon preu. La nova sèrie FLAT-TRES, de línies suaus i orgàniques, ens ofereix la combinació perfecta entre estètica i funcionalitat. La seva identitat aconsegueix transmetre la seva fàcil adaptació als múltiples i diferents espais decoratius.

Llegir més>

Noves termostàtiques amb cartutx TRES-INSTANT 57®.

La tecnologia evoluciona. Aplicant aquesta evolució als termòstats aconseguim allargar la seva vida reduint el seu manteniment.

Llegir més>

L’elegància dels encastats de TRES.

La gamma d’encastats de TRES en cadascuna de les sèries genera una gran admiració i elegància una vegada estan instal·lats.

Llegir més>

La gamma de cuina més àmplia.

L’àmplia gamma de productes que ofereix TRES per a la cuina de diferents estils i dissenys proporcionen moltes possibilitats per aconseguir l’harmonia desitjada.

Llegir més>

Monocomandament RETRO-TRES.

En els ambients més clàssics, la sèrie de griferia RETRO-TRES compleix amb tots els requisits per aconseguir el resultat desitjat.

Llegir més>

Actualització del Showroom.

TRES actualitza i millora el seu impressionant “TRES Training Center” amb totes les novetats per aquest any 2013.

Llegir més>

Nous complements SLIM-TRES.

TRES ha dissenyat els nous complements per al bany totalment combinables amb l’estètica de la seva nova sèrie SLIM-TRES.

Llegir més>

Ampliació de la sèrie MAX-TRES.

El gran èxit estètic de la sèrie MAX-TRES ha requerit d’una ampliació de peces per adaptar-se als nous i diferents espais actuals.

Llegir més>

Les millors termostàtiques del mercat.

TRES supera amb amplitud els rigorosos controls de qualitat per aconseguir les certificacions més exigents del mercat.

Llegir més>

LOFT colors

Les noves tendències de disseny en banys i cuines exigeixen nous plantejaments en les línies estètiques de les aixetes.

Llegir més>

SLIM-TRES: la línia del futur

Singular i funcional; així és la nova seriï revelació de TRES.

Llegir més>

Nou catàleg/tarifa 2013

TRES edita el seu nou catàleg/tarifa 2013 amb novetats interessants i innovadores en productes i tecnologia.

Llegir més>

Mono-Term®: més confort amb el monocomandament

La funcionalitat d’un monocomandament amb el confort similar a una termostática.

Llegir més>

Catàleg de presentació de la sèrie SLIM-TRES

TRES edita un nou catàleg per presentar la seva sèrie SLIM-TRES.

Llegir més>

Les sensacions de la dutxa

El moment de relaxació que et permet l’aigua fluint pel teu cos solament s’accentua quan disposes d’una aixeta a l’altura.

Llegir més>

Ampliació del TRES TRAINING CENTER

Després del gran èxit del showroom instal·lat al nostre TRES TRAINING CENTER, avalat per professionals del sector, TRES ha ampliat la seva exposició amb un nou espai dedicat especialment a la dutxa.

Llegir més>

El plaer del confort al teu bany

La constant investigació de TRES arriba a un pas més amb el naixement d’una singular col·lecció, la sèries LOFT-TRES.

Llegir més>

Nou catàleg/tarifa 2012

TRES presenta el seu nou catàleg/tarifa 2012 amb interessants i innovadors productes.

Llegir més>