Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant la personalització del seu accés a la nostra pàgina, i l'anàlisi anònim dels seus hàbits de navegació.

Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús.

Podeu obtenir més informació prement AQUI

NOTÍCIES

Projectes Archello (II): El cromat de les aixetes de Tres

02/2021

Et presentem la segona recopilació dels millors projectes d’arquitectura i interiorisme que apareixen en aquesta xarxa professional. Els banys i cuines dels habitatges que es presenten tenen en comú que han apostat pel cromat per crear uns espais moderns i espaiosos.

Aigua i sabó amb la nova aixeta electrònica de Tres, solucions higièniques sense contacte

02/2021

Tant a casa com en espais públics és fonamental mantenir l’espai net i reduir el contacte amb les superfícies. Amb aquesta premissa Tres incorpora al seu catàleg nous models d’aixetes electròniques amb dissenys adaptables i moderns.

Bones idees per combinar les aixetes de Tres (I)

02/2021

Si busques inspiració per crear espais especials, et deixem unes bones idees per combinar els acabats de les aixetes de Tres amb els materials més interessants que són tendència en decoració. Combinacions sorprenents que funcionen a la perfecció.

L'aigua de l'aixeta també es pot beure amb el filtre anti-clor de Tres per a la cuina

02/2021

Sovint ens trobem que l'aigua de l'aixeta té mala olor i sabor provocat per un excés de clor en l'aigua de xarxa. Tres ha desenvolupat un filtre anti-clor instal·lat sota el taulell de la cuina que tracta l'aigua de xarxa per fer-la apta per beure.

Banys industrialitzats amb aixeteria Tres, el futur de la construcció d’habitatges

01/2021

El nou sistema de fabricació de banys industrialitzats implica molts avantatges tant pel sector com pels clients. Hydrodiseño és pionera en la fabricació d’aquests mòduls, com l’Smart Cubik, que inclou aixeteria Tres en acabat blanc mat.

L'alçada perfecta de cada aixeta de lavabo

01/2021

Segons si el rentamans va integrat al taulell o és de sobre taulell, la seva altura i profunditat condicionarà l'alçada de l'aixeta. Només és qüestió de mesurar i comprovar les mesures de tots dos elements perquè encaixin.

Escull l’aixeta TRES que millor s’adapti a la teva cuina

01/2021

L’aixeta de la cuina no serveix només per rentar els plats, també serveis per donar ales a la teva creativitat quan cuines. Segons el teu dia a dia a la cuina, has d’escollir les funcions que s’adapten als teus usos diaris. Perquè hi ha cuines per tots els gustos, t’ajudem a escollir la millor aixeta per treure’n tot el potencial.

Tendències pels banys del 2021

01/2021

Analitzem les tendències decoratives que arriben aquest 2021 als banys, on els especialistes aposten per uns interiors més confortables, amb aires orgànics i enfocats al benestar. Els acabats metàl·lics de TRES i l’aixeteria encastada són elements indispensables als banys d’aquest nou any.

Shower Technology Blue Edition, Block System i 3V, la millor experiència de TRES per la dutxa

12/2020

Per aconseguir la millor experiència a la dutxa, TRES té present quatre aspectes fonamentals: practicitat, disseny, alta qualitat i sostenibilitat. Per això, desenvolupen i milloren la seva tecnologia per convertir-la en el millor moment del dia.

Projectes Archello (I): aixeteria TRES aplicada a diversos habitatges

12/2020

Presentem una recopilació dels millors projectes d’arquitectura i interiorisme que apareixen a la xarxa professional Archello, un lloc perfecte per trobar inspiració. Els banys i cuines dels habitatges que es mencionen estan equipats amb aixeteria TRES i exemplifiquen diferents solucions per espais singulars.

TRES certifica els seus productes i els seus processos de fabricació per assegurar la màxima qualitat

12/2020

Cada una de les aixetes que TRES fabrica, abans d’arribar a l’usuari final, es sotmeten a unes estrictes probes de qualitat i esforç. I la forma que té el comprador de verificar aquest procés és que TRES acudeixi als principals organismes certificadors.

Personalitat pròpia amb els acabats especials de TRES

12/2020

TRES ha apostat per incloure una àmplia varietat d’acabats que doten a la seva aixeteria de gran personalitat i distinció. Més enllà del cromat convencional, s’ofereixen fins a 17 acabats diferents pels seus productes, tant pel lavabo, la dutxa o la banyera, com per la cuina. El seu catàleg s’amplia per prestar solucions estètiques a totes les variants d’aixetes que existeixen.

Dubtes entre una aixeta o una altra? Et convidem a veure el catàleg de TRES en directe

11/2020

TRES TRAINING CENTER és el showroom que la marca té a les seves instal·lacions prop de Barcelona, on s’hi exposa la més àmplia selecció de producte, permetent veure’l, provar-lo i tocar-lo en directe.

Les aixetes study exclusive de TRES, protagonistes d’una reforma televisada al canal Decasa

11/2020

El passat 17 de novembre es va emetre el sisè capítol del programa Reforma y sé feliz, al Canal Decasa, on les aixetes study exclusive en negre mat es van instal·lar a la reforma d’un bany transformant-lo en un espai renovat.

TRES, una història d'invents i patents que introduïren l’ecologia al sector de l’aixeteria

11/2020

Durant els seus més de 50 anys d’història, TRES ha desenvolupat diferents invents que han canviat la forma de pensar l’aixeteria i plantejar el bany.

La llum natural i una bona distribució són els protagonistes d’aquesta casa equipada completament amb aixeteria TRES

11/2020

L’aixeteria Tres instal·lada en aquesta lluminosa casa entre mitgeres modela l’interiorisme i resol les necessitats d’uns espais molt particulars amb solucions pràctiques.

Shower Technology Blue Edition de TRES, la solució per equipar els banys dels hotels

11/2020

El bany és un dels espais més valorats pels hostes d’un hotel perquè consideren que diu molt del nivell d’exigència i qualitat de l’establiment. Els productes Shower Technology Blue Edition aporten exclusivitat en aquests espais així com seguretat, facilitat de manteniment i prestacions pensades per millorar l’experiència a la dutxa.

La web de TRES estrena un eficaç selector de productes

11/2020

TRES ha llançat una nova funcionalitat web per fer molt més fàcil trobar el producte que necessites: un potent selector que farà la teva cerca encara més precisa i assertiva. Es poden anar aplicant filtres per aplicar filtres per acotar el camp de cerca i mostrar només els articles que millor responguin a les teves necessitats.

El negre metal·litzat de TRES es corona com el color de tendència en disseny d’interiors

11/2020

L’acabat negre metal·litzat en aixeteria s’ha convertit en el color de tendència principal i és utilitzat en multitud d’espais i estils. T’expliquem les millors combinacions per tenir un bany actual.

Una reforma que integra els gustos i necessitats propis de segle XXI

10/2020

Aquest projecte de reforma integral d'arquitectura i interiorisme situat a la zona eixample de Terol ens presenta espais diàfans i lluminosos amb aixetes cromades de línies minimalistes.

Shower Technology Blue Edition: La dutxa electrònica de TRES al següent nivell

10/2020

TRES ha millorat la seva innovació electrònica i l'ha aplicat als conjunts de 2 vies de les dutxes tàctils. Shower Technology Blue Edition manté el disseny original i integra noves capacitats que fan augmentar la seva seguretat, l’estalvi d’aigua i la comoditat per dutxar-se.

Dispensadors electrònics de sabó de TRES per evitar el contacte al bany

10/2020

Els dispensadors electrònics de sabó són summament útils perquè són molt més nets i higiènics, ja que no hi ha contacte físic amb la peça. Quan el sensor detecta la presència de les mans, el dispensador s’encarrega de proporcionar la quantitat de sabó precisa per rentar-se sense esforç.

Contrastos de color per un interiorisme eclèctic

10/2020

En un bany o en una cuina, les aixetes contribueixen enormement a completar aquest estil personal que busquem. Una bona manera d’aconseguir un estil eclèctic és aprofitar els colors vius per sumar distinció- El contrast entre el color del mobiliari amb el de l’aixeteria o els accessoris donarà un impacte visual imprescindible.

TRES a les xarxes socials

10/2020

Amb la voluntat d’apropar-nos als nostres clients i mantenir diferents vies de comunicació amb ells, a TRES disposem de perfils a les principals xarxes socials i a plataformes digitals com Instagram, Facebook, Youtube, Houzz o Archello. T’expliquem què pots trobar a cada una d’elles.

TRES aposta per la fabricació de proximitat per garantir la millor qualitat i servei

10/2020

Tant per la marca com pel consumidor, apostar per la fabricació de proximitat és una manera d’activar l’economia local i gaudir d’uns avantatges que repercuteixen directament a l’entorn més directe així com en els resultats de la pròpia marca.

Els colors de TRES per banys infantils

10/2020

Per les famílies que tinguin més d’un bany a casa seva, moltes vegades un d’ells s’utilitza exclusivament pels més petits de la casa. Et donem uns consells que et serviran d’ajuda per equipar aquest espai i escollir l’aixeteria més adequada.

Aixetes TRES per un ús responsable de l’aigua

09/2020

TRES ha sigut pionera en incorporar a les seves aixetes una sèrie de sistemes per facilitar l’estalvi tant d’aigua com d’energia i així ajudar als usuaris a reduir el seu consum. Presentem els sistemes Cold-tres i Tres-duo per monocomandaments de lavabo i cuina.

TRES edita el seu catàleg Select 2020, una edició especial per mostrar els acabats exclusius de la marca

09/2020

Els acabats especials que TRES imprimeix a les seves aixetes tenen el protagonisme d’aquest catàleg, que ofereix un recorregut per les millors sèries de la marca a través de fotografies inspiradores dels ambients més actuals. Una eina indispensable per conèixer tots els productes de TRES.

Les aixetes d’una aigua de TRES estan pensades per tenir accés a l’aigua d’una forma més fàcil i senzilla

09/2020

Les aixetes d’una aigua només distribueixen aigua freda o premesclada i són útils en llocs públics o privats com en petits lavabos, offices, bars, laboratoris, banys públics, terrasses o jardins, on aquestes aixetes són còmodes i ràpides d’utilitza

Per què a TRES fabriquem les dutxes de piscina amb acer inoxidable de grau 316?

09/2020

TRES ha incorporat recentment al seu catàleg quatre noves dutxes per la piscina fabricades en acer inoxidable. El que fa aquestes dutxes adequades per l’exterior és el material amb el qual han estat fabricades, l’acer inoxidable de gau 316. T’expliquem els avantatges d’aquest material.

L’or mat de TRES en el disseny d’interiors

09/2020

Els acabats metàl·lics en decoració sempre s’han caracteritzat per la brillantor que desprenen, una tonalitat fàcilment combinable i la personalitat que imprimeixen als ambients. Un dels acabats que reflecteix la tendència del moment és l’or mat, que afegeix un toc més natural i moltes possibilitats.

L’aixeta que s’adapta a la teva cuina

08/2020

Una aixeta de cuina s’ha d’adaptar a les necessitats de qui l’utilitza diàriament. Per sort, hi ha múltiples variants que fan que sigui molt més còmode el dia a dia a la cuina. Aixetes pensades per donar solucions que s’adapten a la teva manera de viure.

Més espai i disseny amb les aixetes encastades de TRES pel lavabo

07/2020

Una de les tendències en decoració per la zona de lavabo és la utilització d’aixetes encastades a la paret en lloc de les aixetes instal·lades sobre el rentamans. Aquesta opció compleix amb els mateixos resultats aportant major originalitat. Tant en una reforma com en una obra nova, valorar una aixeta de lavabo mural TRES sempre té avantatges.

Les aixetes pel lavabo de Canigó-tres Plus cobreixen totes les opcions de disseny amb alçades especials

07/2020

La sèrie Canigó-tres Plus té una gran mostra d'aixetes per al lavabo que resolen les diferents opcions de disseny que hi ha al mercat i tenen una versió ecològica que ofereix el mateix confort evitant el malbaratament innecessari d'aigua.

Abans i després de llançar-te a la piscina, mulla’t amb les dutxes per exterior de Tres

07/2020

TRES incorpora al seu catàleg dues noves dutxes d’acer inoxidable per la piscina que contribueixen a la millora de la salut dels banyistes protegint-los i afavorint la higiene a la zona de bany.

Decideix el nombre de sortides d’aigua pel teu monocomandament encastat per la dutxa de TRES

07/2020

Amb dissenys adaptables i moltes possibilitats, els monocomandaments per la dutxa de TRES són una opció senzilla i de fàcil instal·lació que destaquen per la seva funcionalitat, un maneig còmode des d’un sol comandament i alta resistència al pas del temps. Els models encastats estan disponibles en 2 o 3 vies. Et presentem els avantatges de cada opció.

TRES amplia el seu catàleg amb Canigó-tres Plus, una sèrie pensada pel bany sostenible

07/2020

Canigó-tres Plus incorpora a les seves aixetes unes característiques que afavoreixen l’estalvi d’aigua i d’energia ajudant a convertir qualsevol bany en un espai sostenible, en consonància amb les persones que desitgen aplicar la seva responsabilitat ecològica a casa.

Acabats especials que defineixen l’espai

07/2020

Els acabats especials de les aixetes ajuden a transformar els ambients dotant-los de molta més personalitat i distinció. Presentem una guia d’orientació molt pràctica per saber escollir l’acabat més idoni per cada estil decoratiu amb l’objectiu de donar inspiració a l’hora de crear els projectes més singulars.

TRES cedeix les seves aixetes per equipar el centre residencial Sant Sebastià per persones amb discapacitat intel·lectual

06/2020

TRES col·labora amb la Fundació Via Assistencial en la construcció d’aquest nou centre residencial a Barcelona cedint totes les aixetes que equiparan les instal·lacions.

Com escollir el conjunt d’aixetes adequat per la teva dutxa?

06/2020

Si estàs a punt de fer reformes a casa o has decidit canviar l’aixeta del teu bany per una de més nova i amb més prestacions, a TRES et proposem uns consells per escollir la millor opció i posar la teva banyera o dutxa al dia.

L’experiència envoltant dels ruixadors de gran format

06/2020

Pensar en el benestar i la relaxació és una de les principals apostes de TRES a l’hora de dissenyar els seus productes pel bany. Els ruixadors de dutxa ajuden a aconseguir aquesta sensació de benestar en cada una de les seves modalitats.

TRES promou l’ocupació juvenil de qualitat amb un sistema de formació dual

06/2020

Des de fa 5 anys, TRES és una de les empreses associades a feda EDU, Escola de Negocis Alemanya, participant en la formació empresarial dual a Espanya i contribuint d’una manera activa a promoure una ocupació juvenil de qualitat.

Una casa avantguardista integrada a l’entorn

06/2020

La promotora Seniorland, seguint criteris de construcció ètica responsable, projecta aquesta casa d’estil avantguardista complementada perfectament amb aixetes de TRES per lavabo, la dutxa i la cuina.

Mecanismes d’emplenament i descàrrega de cisterna per WC

06/2020

TRES ha afegit al seu catàleg l’apartat WC Systems, destinat als mecanismes per la cisterna del vàter, amb l’objectiu d’oferir una alternativa econòmica i de qualitat en aquests elements també presents en un bany.

Una aixeta especial per cada projecte d’interiorisme

06/2020

El catàleg de TRES inclou la més àmplia versatilitat de productes per completar qualsevol projecte d’interiorisme tenint en compte les necessitats de l’usuari final, la ubicació o funcionalitat de cada aixeta i el disseny diferencial de cada article per crear ambients sorprenents.

Tecnologia i disseny sense contacte físic

05/2020

Les aixetes electròniques pel lavabo combinen facilitat d’ús i eficiència. Gràcies al sensor d’infrarojos, no és necessari tocar l’aixeta amb les mans, manté la higiene de l’espai i redueix el consum d’aigua.

TRES amplia la gamma d'aixetes de cuina

05/2020

Cada cuina té un estil que respon a la forma de viure i al gust dels propietaris. Si vols canviar l'aspecte de la cuina sense realitzar obres i donar-li un aire més cosmopolita i elegant, TRES amplia la seva selecció d'aixetes per a aquest espai amb nous models.

La nova generació de ruixadors de dutxa

05/2020

Presentem la nova generació de ruixadors de TRES. Estan fabricats amb acer inoxidable, cos que els converteix en peces molt més durables i resistents, i l’acabat exterior és cromat, fàcilment adaptable a l’estètica habitual del bany.

Anticovid-19 amb nul contacte físic

05/2020

L’aixeta de lavabo electrònic Basic de TRES es caracteritza per la seva facilitat d’ús, menor consum d’aigua i nul contacte físic i està recomanada tant per espais públics com domèstics, afegint tota la tecnologia electrònica al servei de l’estalvi per tenir una aixeta fiable, precisa i adaptable a qualsevol entorn.

Equipar tot el bany amb Canigó-tres, l’aposta de TRES per l’eco-eficiència

05/2020

Amb la sèrie Canigó-Tres es pot equipar el bany amb tot l’essencial, donant un ventall d’opcions pel lavabo i la dutxa que incorporen un disseny adaptable i una tecnologia que afavoreix l’estalvi d’aigua i energètic.

La sèrie Project-Tres s’amplia amb l’acabat negre metal·litzat

05/2020

Tres Grifería ha ampliat la seva gamma de colors exclusius amb l’acabat especial negre metal·litzat. En una indústria marcada per les tendències de l’interiorisme de la llar, projectes arquitectònics més minimalistes i un increment en l’interès per part del consumidor, el color negre metal·litzat representa l’elegància i sofisticació.

Tres Grifería anuncia la millora del sistema de fixació de les aixetes

04/2020

L’empresa ha llançat al mercat una important millora del seu sistema de fixació d’aixetes que beneficia la feina de l’instal·lador estalviant 30 segons al muntatge de cada aixeta.

Nou packaging de tres, el valor de la personalització

04/2020

El packaging és un element clau a l'hora de comercialitzar la nostra marca. L'embolcall ha d'englobar el missatge que volem transmetre al nostre client d'una manera clara, directa i atractiva. En moltes ocasions una bon packaging pot fer decidir-nos per un producte que no coneixem -per exemple, en el supermercat-, ja que ha captat la nostra atenció i ens ha semblat una mica diferent. En TRES hem volgut invertir i millorar el nostre packaging, però fent un pas més enllà: la personalització.

Termostàtiques Canigó-tres per un consum eficient a la dutxa

04/2020

TRES s’ha especialitzat en la fabricació de conjunts de dutxa termostàtics que atorguen presència al bany i permeten grans moments de relaxament sota l’aigua. Per això ha completat els articles de la sèrie Canigó-tres amb un conjunt termostàtic que augmenta les funcionalitats per fer de la dutxa el moment preferit del dia.

Slim Exclusive: tecnologia, estalvi i protecció

04/2020

A poc a poc, la tecnologia està ocupant una major part de les nostres vides sent quasi imprescindible pel nostre dia a dia, sigui a la feina o a les nostres llars. Al nostre catàleg, el qual anem ampliant any rere any, podràs veure com la tecnologia més puntera s’uneix a una estètica i uns acabats als quals no podràs renunciar. Un dels nostres millors exemples són les noves aixetes electròniques Slim exclusive.

TRES i Amics de la gent gran junts contra l'aïllament social

03/2020

El que ens semblava crucial abans, ara s'ha tornat vital. La majoria estem acompanyats o disposem de les xarxes socials que ens mantenen al dia de tot, però aturem-nos a pensar en totes aquestes persones grans que ja estaven en una situació de solitud i ara es troben en un aïllament social total.

Una vida més sostenible a casa amb la sèrie Canigó-tres

03/2020

Cada cop estem més convençuts que fer un ús responsable de l’aigua a casa nostra és una de les maneres més eficaces de protegir el medi ambient.

Els 7 avantatges per instal·lar un filtre anticlor de TRES Grifería

03/2020

Cada dia són més les llars que utilitzen aigua de l’aixeta per cuinar i beure. En molts casos ens trobem que l’aigua té mal gust o fa mala olor, i això és provocat per un excés de clor a l’aigua de xarxa.

La sèrie Canigó-tres integra la tecnologia i la naturalesa en un mateix producte

03/2020

TRES ha atorgat a la sèrie Canigó-tres unes característiques que fomenten l’estalvi d’aigua i d’energia per tal que l’impacte ambiental de l’ús de les aixetes sigui menor i ajudi a l’usuari a posar en pràctica la seva responsabilitat ecològica en el seu dia a dia.

Bidet sí, o bidet no? Millor instal·la una dutxa higiènica de TRES

03/2020

El bidet desapareix, però no la seva funció. El substitut natural del bidet clàssic de tota la vida és la dutxa-bidet pel vàter o dutxa higiènica. S’instal·la de forma discreta al costat del vàter i sens dubte són una alternativa més que encertada per guanyar espai sense renunciar als beneficis de l’aigua.

Cuadro-Tres, fa 10 anys TRES va dissenyar la perfecció

01/2020

Cuadro-Tres i Cuadro Exclusive són dues sèries de productes que gaudeixen d’un gran èxit fins i tot després d’haver passat anys des de la seva creació.

Base-Tres i Base-Tres Plus, el disseny de l’imprescindible

01/2020

La simplicitat d’aquestes sèries ha sigut pensada al detall per oferir el més bàsic en unes aixetes sense renunciar a la qualitat amb un preu assequible. Dues sèries inclouen els articles bàsics per equipar el bany i la cuina, dissenyades sense alterar gens ni mica la qualitat dels seus components.

Shower Technology & Tres-Clasic, la combinació més sorprenent

01/2020

Qui diu que el que és clàssic no pot ser modern? El millor exemple que respon a aquesta pregunta és el sistema Shower Technology aplicat a la sèrie Tres-Clasic.

Tres cops més sostenible

12/2019

Seguint amb el nostre afany per a contribuir a un planeta més sostenible, des del mes d'octubre passat, a TRES hem començat a canviar petites pràctiques d'oficina que juntes formen part del programa de disminució de residus i increment de les practiques ecològiques de l'empresa.

Les portes obertes més solidàries a TRES Grifería

10/2019

Dissabte passat 12 d'octubre, TRES va obrir les portes de l'empresa perquè tots els seus treballadors, al costat dels seus familiars i amics, poguessin gaudir d'un “tour” per les instal·lacions a Vallirana (Barcelona).

Les accions solidàries de TRES

10/2018

TRES col·labora amb una aportació econòmica solidària de 3.300 euros al projecte Sant Joan de Déu Pediatric Cancer Center Barcelona.

Monoclasic de TRES: Per tu no passa el temps!

05/2018

Qui diu que allò clàssic és antic? La serie Monoclasic de Tres Grifería s’ha redissenyat, incorporant petits canvis estètics, tot i que mantenint el disseny clàssic inconfusible de la serie i rescatant l’origen dels seus valors tradicionals.

Pla estratègic de nous talents de TRES

05/2018

Per poder fer front a les necessitats de l’empresa TRES, el seu Departament de Recursos Humans no ha dubtat en crear un pla de contractació de nous talents qualificats enfocat als mitjans digitals, degut a que els portals tradicionals ja no són tan eficaços i que actualment la digitalització està molt implantada a la nostra societat.

Aixetes de peu pensades amb el cap

03/2018

Les aixetes de peu de TRES Grifería per la zona de la banyera sorprenen al disposar de dos reguladors independents, un per omplir la banyera i un altre per la dutxa de mà, el que representa una autèntica innovació. El regulador de la dutxa de mà està limitat a una temperatura de 45°C per evitar cremades.

Reconeixement a la gestió de qualitat i serveis de TRES Grifería

03/2018

Gràcies a l’esforç i compromís de tot l’equip de professionals de TRES, mantenim any rere any i ens adaptem a la nova versió 2015 de la normativa oficial de “Sistemes de Gestió de la Qualitat UNE-EN-ISO-9001”.

Project-Tres. La fórmula 1 de la felicitat

02/2018

La nova sèrie Project-Tres és molt contemporània i elegant, i te la capacitat d’encaixar pràcticament amb qualsevol estil decoratiu, és intel·ligent, ens reconnecta amb l’esperit de TRES i l’eleva a la categoria de futur. Es tracta d’una sèrie amb una àmplia gamma d’acabats com són els colors blanc i negre mat, acer i cromat.

Visita escolar a les instal·lacions de TRES

01/2018

El passat dia 22 i 24 de gener, aproximadament uns 70 alumnes de 2n d’ESO de l’Institut Públic Vall d’Arús de Vallirana van tenir l’oportunitat de visitar les instal·lacions centrals de TRES Grifería.

Nova Tarifa de Preus de TRES. La guia d’aixetes més útil.

01/2018

Tres Grifería presenta la nova Tarifa de Preus 2018 incorporant nous articles monocomandament amb instal·lació al terra per lavabo i banyera, a més de presentar la nova sèrie Project-Tres. Per la sèrie Monoclasic s’ha millorat el seu disseny i s’hi ha afegit l’acabat xapat en or de 24k en alguna de les seves peces.

TRES renova el seu programa d’acció social

01/2018

Amb el propòsit d’afavorir o incrementar el seu pla d’integració social i laboral, la Fundació privada TRES renova el seu enclavament laboral gràcies a la firma d’un conveni entre TRES i la Fundació Mas Albornà.

Els productes de TRES són premiats internacionalment

06/2017

Descobreix per què el disseny, la tecnologia i els valors de TRES són reconeguts internacionalment.