Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant la personalització del seu accés a la nostra pàgina, i l'anàlisi anònim dels seus hàbits de navegació.

Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús.

Podeu obtenir més informació prement AQUI

NOTÍCIES

Una vida més sostenible a casa amb la sèrie Canigó-tres

03/2020

Cada cop estem més convençuts que fer un ús responsable de l’aigua a casa nostra és una de les maneres més eficaces de protegir el medi ambient.

Els 7 avantatges per instal·lar un filtre anticlor de TRES Grifería

03/2020

Cada dia són més les llars que utilitzen aigua de l’aixeta per cuinar i beure. En molts casos ens trobem que l’aigua té mal gust o fa mala olor, i això és provocat per un excés de clor a l’aigua de xarxa.

La sèrie Canigó-tres integra la tecnologia i la naturalesa en un mateix producte

03/2020

TRES ha atorgat a la sèrie Canigó-tres unes característiques que fomenten l’estalvi d’aigua i d’energia per tal que l’impacte ambiental de l’ús de les aixetes sigui menor i ajudi a l’usuari a posar en pràctica la seva responsabilitat ecològica en el seu dia a dia.

Bidet sí, o bidet no? Millor instal·la una dutxa higiènica de TRES

03/2020

El bidet desapareix, però no la seva funció. El substitut natural del bidet clàssic de tota la vida és la dutxa-bidet pel vàter o dutxa higiènica. S’instal·la de forma discreta al costat del vàter i sens dubte són una alternativa més que encertada per guanyar espai sense renunciar als beneficis de l’aigua.

Cuadro-Tres, fa 10 anys TRES va dissenyar la perfecció

01/2020

Cuadro-Tres i Cuadro Exclusive són dues sèries de productes que gaudeixen d’un gran èxit fins i tot després d’haver passat anys des de la seva creació.

Base-Tres i Base-Tres Plus, el disseny de l’imprescindible

01/2020

La simplicitat d’aquestes sèries ha sigut pensada al detall per oferir el més bàsic en unes aixetes sense renunciar a la qualitat amb un preu assequible. Dues sèries inclouen els articles bàsics per equipar el bany i la cuina, dissenyades sense alterar gens ni mica la qualitat dels seus components.

Shower Technology & Tres-Clasic, la combinació més sorprenent

01/2020

Qui diu que el que és clàssic no pot ser modern? El millor exemple que respon a aquesta pregunta és el sistema Shower Technology aplicat a la sèrie Tres-Clasic.

Tres cops més sostenible

12/2019

Seguint amb el nostre afany per a contribuir a un planeta més sostenible, des del mes d'octubre passat, a TRES hem començat a canviar petites pràctiques d'oficina que juntes formen part del programa de disminució de residus i increment de les practiques ecològiques de l'empresa.

Les portes obertes més solidàries a TRES Grifería

10/2019

Dissabte passat 12 d'octubre, TRES va obrir les portes de l'empresa perquè tots els seus treballadors, al costat dels seus familiars i amics, poguessin gaudir d'un “tour” per les instal·lacions a Vallirana (Barcelona).

Les accions solidàries de TRES

10/2018

TRES col·labora amb una aportació econòmica solidària de 3.300 euros al projecte Sant Joan de Déu Pediatric Cancer Center Barcelona.

Monoclasic de TRES: Per tu no passa el temps!

05/2018

Qui diu que allò clàssic és antic? La serie Monoclasic de Tres Grifería s’ha redissenyat, incorporant petits canvis estètics, tot i que mantenint el disseny clàssic inconfusible de la serie i rescatant l’origen dels seus valors tradicionals.

Pla estratègic de nous talents de TRES

05/2018

Per poder fer front a les necessitats de l’empresa TRES, el seu Departament de Recursos Humans no ha dubtat en crear un pla de contractació de nous talents qualificats enfocat als mitjans digitals, degut a que els portals tradicionals ja no són tan eficaços i que actualment la digitalització està molt implantada a la nostra societat.

Aixetes de peu pensades amb el cap

03/2018

Les aixetes de peu de TRES Grifería per la zona de la banyera sorprenen al disposar de dos reguladors independents, un per omplir la banyera i un altre per la dutxa de mà, el que representa una autèntica innovació. El regulador de la dutxa de mà està limitat a una temperatura de 45°C per evitar cremades.

Reconeixement a la gestió de qualitat i serveis de TRES Grifería

03/2018

Gràcies a l’esforç i compromís de tot l’equip de professionals de TRES, mantenim any rere any i ens adaptem a la nova versió 2015 de la normativa oficial de “Sistemes de Gestió de la Qualitat UNE-EN-ISO-9001”.

Project-Tres. La fórmula 1 de la felicitat

02/2018

La nova sèrie Project-Tres és molt contemporània i elegant, i te la capacitat d’encaixar pràcticament amb qualsevol estil decoratiu, és intel·ligent, ens reconnecta amb l’esperit de TRES i l’eleva a la categoria de futur. Es tracta d’una sèrie amb una àmplia gamma d’acabats com són els colors blanc i negre mat, acer i cromat.

Visita escolar a les instal·lacions de TRES

01/2018

El passat dia 22 i 24 de gener, aproximadament uns 70 alumnes de 2n d’ESO de l’Institut Públic Vall d’Arús de Vallirana van tenir l’oportunitat de visitar les instal·lacions centrals de TRES Grifería.

Nova Tarifa de Preus de TRES. La guia d’aixetes més útil.

01/2018

Tres Grifería presenta la nova Tarifa de Preus 2018 incorporant nous articles monocomandament amb instal·lació al terra per lavabo i banyera, a més de presentar la nova sèrie Project-Tres. Per la sèrie Monoclasic s’ha millorat el seu disseny i s’hi ha afegit l’acabat xapat en or de 24k en alguna de les seves peces.

TRES renova el seu programa d’acció social

01/2018

Amb el propòsit d’afavorir o incrementar el seu pla d’integració social i laboral, la Fundació privada TRES renova el seu enclavament laboral gràcies a la firma d’un conveni entre TRES i la Fundació Mas Albornà.

Els productes de TRES són premiats internacionalment

06/2017

Descobreix per què el disseny, la tecnologia i els valors de TRES són reconeguts internacionalment.