Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant la personalització del seu accés a la nostra pàgina, i l'anàlisi anònim dels seus hàbits de navegació.

Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús.

Podeu obtenir més informació prement AQUI

NOTÍCIES

Les portes obertes més solidàries a TRES Grifería

10/2019

Dissabte passat 12 d'octubre, TRES va obrir les portes de l'empresa perquè tots els seus treballadors, al costat dels seus familiars i amics, poguessin gaudir d'un “tour” per les instal·lacions a Vallirana (Barcelona).

Les accions solidàries de TRES

10/2018

TRES col·labora amb una aportació econòmica solidària de 3.300 euros al projecte Sant Joan de Déu Pediatric Cancer Center Barcelona.

Monoclasic de TRES: Per tu no passa el temps!

05/2018

Qui diu que allò clàssic és antic? La serie Monoclasic de Tres Grifería s’ha redissenyat, incorporant petits canvis estètics, tot i que mantenint el disseny clàssic inconfusible de la serie i rescatant l’origen dels seus valors tradicionals.

Pla estratègic de nous talents de TRES

05/2018

Per poder fer front a les necessitats de l’empresa TRES, el seu Departament de Recursos Humans no ha dubtat en crear un pla de contractació de nous talents qualificats enfocat als mitjans digitals, degut a que els portals tradicionals ja no són tan eficaços i que actualment la digitalització està molt implantada a la nostra societat.

Aixetes de peu pensades amb el cap

03/2018

Les aixetes de peu de TRES Grifería per la zona de la banyera sorprenen al disposar de dos reguladors independents, un per omplir la banyera i un altre per la dutxa de mà, el que representa una autèntica innovació. El regulador de la dutxa de mà està limitat a una temperatura de 45°C per evitar cremades.

Reconeixement a la gestió de qualitat i serveis de TRES Grifería

03/2018

Gràcies a l’esforç i compromís de tot l’equip de professionals de TRES, mantenim any rere any i ens adaptem a la nova versió 2015 de la normativa oficial de “Sistemes de Gestió de la Qualitat UNE-EN-ISO-9001”.

Project-Tres. La fórmula 1 de la felicitat

02/2018

La nova sèrie Project-Tres és molt contemporània i elegant, i te la capacitat d’encaixar pràcticament amb qualsevol estil decoratiu, és intel·ligent, ens reconnecta amb l’esperit de TRES i l’eleva a la categoria de futur. Es tracta d’una sèrie amb una àmplia gamma d’acabats com són els colors blanc i negre mat, acer i cromat.

Visita escolar a les instal·lacions de TRES

01/2018

El passat dia 22 i 24 de gener, aproximadament uns 70 alumnes de 2n d’ESO de l’Institut Públic Vall d’Arús de Vallirana van tenir l’oportunitat de visitar les instal·lacions centrals de TRES Grifería.

Nova Tarifa de Preus de TRES. La guia d’aixetes més útil.

01/2018

Tres Grifería presenta la nova Tarifa de Preus 2018 incorporant nous articles monocomandament amb instal·lació al terra per lavabo i banyera, a més de presentar la nova sèrie Project-Tres. Per la sèrie Monoclasic s’ha millorat el seu disseny i s’hi ha afegit l’acabat xapat en or de 24k en alguna de les seves peces.

TRES renova el seu programa d’acció social

01/2018

Amb el propòsit d’afavorir o incrementar el seu pla d’integració social i laboral, la Fundació privada TRES renova el seu enclavament laboral gràcies a la firma d’un conveni entre TRES i la Fundació Mas Albornà.

Els productes de TRES són premiats internacionalment

06/2017

Descobreix per què el disseny, la tecnologia i els valors de TRES són reconeguts internacionalment.