Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant la personalització del teu accés a la nostra pàgina i l'anàlisi anònim dels teus hàbits de navegació.

Si continues navegant, considerem que accepta el seu ús.

Podeu obtenir més informació prement AQUI

Tres Duo®
Sistema de baix consum d'aigua amb una obertura de la maneta en dues posicions

En la posició intermitja es consumeix el 50% de l'aigua. El 90% de les vegades que utilitzem una aixeta al lavabo o a la cuina no tenim la necessitat d'utilitzar un cabal màxim. Amb aquest sistema obtenim un menor consum d'aigua i energia

Protec-Tres®
Sistema de protecció per evitar cremades

Sistema deprotecció per evitar cremades que ens permet decidir la posició màxima d'obertura de la maneta cap a l'aigua calenta. Segons la posició de l'anella Protec-Tres, s'estableix el recorregut de la maneta per tal que el consumidor pugui ajustar la temperatur màxima de l'aigua.

Prevenció de la legionel·la
Sistema antilegionel·losis per instal·lacions d'aixetes

Per prevenir o desinfectar la instal·lació sanitària davant un brot de legionel·losis és necessari regular la temperatura mesclada més enllà del topall d'aigua calenta (per exemple 70°C). En aquest cas, el sistema de maniobra es desmonta parcialment perquè els topalls es facin inoperants i poder desinfectar la instal·lació mitjançant un xoc tèrmic.

Purgar una instal•lació termostàtica
Evita possibles anomalies en un futur

Abans d'instal·lar qualsevol aixeta convé purgar la instal·lació per evitar possibles anomalies en un futur. T'expliquem com fer-ho.

Tres Touch-Cool ®
La superfície de l'aixeta termostàtica es manté sempre freda al tacte, evitant cremades

Sistema de TRES que aconsegueix mantenir la superfície de l'aixeta a una temperatura apta pel tacte, evitant cremades. La distribució interior de l'aixeta, on el cartutx està al volant esquerre, evita que l'aigua calenta tingui contacte amb les zones on la temperatura de l'aigua podria transmetre's a l'exterior. El circuit intern de laigua provoca que l'aigua freda sigui la que toca la superfície i d'aquesta manera l'aixeta sempre està freda al tacte, evitant cremades. Un sistema de seguretat idoni per nens i persones grans.

Cold Tres®
Sistema de baix consum energètic en el que l'aixeta s'obre sempre amb aigua freda

Sistema de baix consum energètic en el que l'aixeta s'obre sempre amb aigua freda, evitant l'encesa innecessaria de l'escalfafor. A l'obrir la maneta en la posició central, només es consumeix aigua freda i és el consumidor el que decideix quan vol utilitzar aigua calenta desplaçant la maneta cap a l'esquerra, la qua lcosa suposa un baix conum d'energia.

Calibratge d'una aixeta termostàtica
La temperatura de l'aigua de la teva aixeta no coincideix amb la marca de 38ºC del comandament?

T'ajudem a calibrar-la d'una forma fàcil.

Neteja de filtres i cartutx d'una aixeta termostàtica
L'aigua no flueix degudament o no arriba a la temperatura desitjada?

Neteja els filtres i el cartutx per fer un bon manteniment de la teva aixeta.