Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant la personalització del seu accés a la nostra pàgina, i l'anàlisi anònim dels seus hàbits de navegació.

Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús.

Podeu obtenir més informació prement AQUI

Purgar una instal•lació termostàtica.

Purgar una instal•lació termostàtica. Abans d'instal•lar qualsevol aixeta convé purgar la instal•lació per evitar possibles anomalies en un futur.

Antilegionela
Prevenció i desinfecció de la legionel·la

Per prevenir o desinfectar la instal·lació sanitària davant un brot de legionel·losis és necessari regular la temperatura mesclada més enllà del topall d'aigua calenta (per exemple 70°C). En aquest cas, el sistema de maniobra es desmonta parcialment perquè els topalls es facin inoperants i poder desinfectar la instal·lació mitjançant un xoc tèrmic.

Sistema Tres Touch-Cool®
Nou sistema de TRES que aconsegueix mantenir la superfície de l'aixeta a una temperatura apta parell el tacte, evitant cremades.

Nou sistema de TRES que aconsegueix mantenir la superfície de l'aixeta a una temperatura apta parell el tacte, evitant cremades. El sistema s'aconsegueix amb la distribució interior de l'aixeta, evitant que l'aigua calenta tingui contacte amb les zones on la temperatura de l'aigua podria transmetre a l'exterior. Un sistema de seguretat idoni per a nens o gent gran.

Protec-Tres®
Sistema de protecció per evitar cremades que ens permet decidir la posició màxima d'obertura de la palanca en aigua calenta.

Segons la posició de l'anella Protec-Tres®, s'estableix el recorregut de la palanca per a que vostè pugui ajustar la temperatura màxima de l'aigua.

Cold Tres®
Sistema de baix consum energètic en el que l'aixeta s'obre sempre amb aigua freda, evitant l'encesa innecessària de l'escalfador.

A l'obrir la maneta en posició central només es consumeix aigua freda i és el consumidor qui decideix quan vol utilitzar aigua calenta, desplaçant la maneta cap a l'esquerra, el que suposa un baix consum d'energia.

Tres Duo®
Sistema de bajo consumo de agua con una apertura de la maneta en dos posiciones.

En la posición intermedia se consume el 50% del agua. El 90% de las veces que utilizamos un grifo en el lavabo o en la cocina no tenemos la necesidad de utilizar el caudal máximo. Con este sistema obtenemos un menor consumo de agua y energía.

Calibratge Cartutx termostàtic
La temperatura de l'aigua de la teva aixeta no coincideix amb la marca de 38 º C del comandament?

Us ajudem a calibrar d'una forma fàcil.

Tres Instant 77®
Nou cartutx de ràpida reacció, graduant la temperatura en un sol segon.

Amb aquest cartutx s'aconsegueix que l'oscil·lació de la temperatura de l'aigua sigui només d'un grau.

Mono-Term®
La funcionalitat d’un monocomandament amb el confort d’una termostàtica.

La funcionalitat d’un monocomandament amb el confort d’una termostàtica. TRES ha patentat un nou monocomandament però amb un sistema de calibració de temperatura similar al d’una termostàtica. Sense filtres ni válvules antiretorn, els canvis de pressió o de cabal ja no són perceptibles per l’usuari.

TRES Cascade SLC

Netegeu de manera fàcil l'airejador de la seva aixeta aconseguint així una sortida d'aigua perfecta.

Neteja de filtres i cartutx d'una aixeta termostàtica
L'aigua no flueix degudament o no arriba a la temperatura desitjada?

Neteja els filtres i el cartutx per fer un bon manteniment de la teva aixeta.

Empresa
Cromoterapia

Els ruixadors TRES Cromoterapia es basen en la combinació de l'aigua amb els colors, i ofereixen el millor mètode d'harmonització basat en les propietats revitalizants de la llum, unides al benestar i el confort que ens lliura una dutxa.