Cuina

A ningú no li agrada complicar-se la vida i, quan entres en una cuina, vols que tot funcioni quan ho necessites. Segons el teu dia a dia a la cuina, has de triar les funcions que s'adaptin als teus usos habituals. Perquè hi ha cuines per a tots els gustos.
Cuina
Amb broc flexible
Amb broc flexible
Les aixetes amb broc flexible tenen un disseny molt contemporani i es caracteritzen per tenir un flexo fusionat al broc que permet flexionar-lo i canviar lleugerament la direcció del raig.
Amb broc extraïble
Amb broc extraïble
Les aixetes amb broc extraïble permeten separar el broc de la resta de l’aixeta, fent-lo extensible i movent-lo amb llibertat, sent capaç de tornar al seu lloc quan acabem d’utilitzar-lo.
Amb broc abatible
Amb broc abatible
Si la pica se situa davant d’una finestra o armari que s’obre cap endins i la seva alçada és molt pròxima al taulell, una aixeta abatible és la solució.
Per tractament d’aigua
Per tractament d’aigua
El filtre anticlor Tres instal·lat sota el taulell de la cuina tracta l’aigua de xarxa per fer-la apta per beure, eliminant el mal gust provocat per l’excés de clor.
Bicomandaments
Bicomandaments
Dos comandaments independents controlen la temperatura de l’aigua, un per l’aigua freda i l’altra per la calenta.
Industrials
Industrials
L’aixeteria industrial facilita la feina a la cuina incorporant un sortida elevada i giratòria, garantint comoditat i llibertat de moviment, amb sortida d’aigua de doble funció i pensada per fer més àgils totes les tasques.